Αν τα λάθη κατά του Ολυμπιακού γινόταν σε βάρος των ΠΑΟ, ΑΕΚ θα είχαν φέρει την καταστροφή- Θα έμπαινε μπροστά το διαφαινόμενο σχέδιο ανωμαλίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο


Πλέον φαίνεται ξεκάθαρα ότι σε βάρος του Ολυμπιακού υπάρχει μια… αλυσίδα από διαιτητικά φάλτσα, άσχετα αν οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν χαμηλούς τους τόνους επειδή είναι και παραδεκτό από όλους ότι έχουν καλύτερη ομάδα και αυτό φαίνεται σε όλα τα ματς. Όμως, αν τα φαλτσοσφυρίγματα των  Κομίνη, Καλφόγλου στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά, του Γιάχος στην Τούμπα, του Κύζα στον αγώνα με την ΑΕΚ και του Καλογερόπουλουστον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά γίνονταν σε βάρος του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ ή του ΠΑΟΚ, τώρα θα είχαμε ανωμαλία στο πρωτάθλημα, αφού θα είχαμε έκτακτες προσχηματικές εκπομπές και τηλεδίκες.
Αλλωστε φωνάζουν τώρα που δεν έχει αλλοιωθεί αποτέλεσμα σε αγώνα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ευκαιρία ψάχνουν για να πείσουν τον Κοντονή ότι χρειάζεται νομοθετική παρέμβαση για την διαιτησία!
Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε μέχρι τώρα: Στον αγώνα κυπέλλου με τον Πλατανιά ο Κομίνης δεν έδωσε δυο πέναλτι στον Ολυμπιακό και ο Καλφόγλου δεν μέτρησε ένα τέρμα ενώ έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Φινμπόγκανσον. Στον αγώνα με την ΑΕΚ ο Κύζας δεν σφύριξε πέναλτι του Λαμπρόπουλου στον Μποτία και δεν απέβαλε τον Πλατέλλα. Στην Τούμπα ο Γιάχος δεν έδωσε πέναλτι στους Φορτούνη και Σεμπά και δεν απέβαλε τους Τζαβέλλα και Βίτορ που πάτησαν με τις τάπες τους Φουρτούνη και Ντουρμάζ. Στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά ο Καλογερόπουλος καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι στο 1’ υπέρ του Γιασεμάκη, μετά ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Καμπιάσο και σα να μην έφταναν αυτά δεν αποβλήθηκε ο Πάγκαλος για σκληρό φάουλ στον Μιλιβόγεβιτς. Τον ίδιο παίκτη ανέχθηκε και ο Κομίνης το βράδυ της Τετάρτης για να τον αποβάλει τελικά στο 95’.

Πρόκειται για καταγεγραμμένα και απολύτως παραδεκτά ανθρώπινα λάθη.