Ο Κομίνης έγινε διεθνής αν και πέρσι είχε προβλήματα σε αρκετά παιχνίδια

Η προηγούμενη σεζόν του Κομίνη (Θεσπρωτίας) ήταν προβληματική και για αυτό πολλοί απόρησαν που έγινε διεθνής. Στο διάστημα αυτό ο ρέφερι δεν απέφυγε τα σημαντικά λάθη και εξαιτίας αυτών δεν σφύριξε στα πλέι οφ. Ο Κομίνης είχε οριστεί στο παιχνίδι Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης, όμως η ΚΕΔ τον άλλαξε άρον άρον επειδή τα… θαλάσσωσε στο ματς για τα πλέι οφ της Football League Λάρισα-Παναχαϊκή 1-0.
Τρείς αγώνες του ΠΑΟΚ σφύριξε πέρσι ο Κομίνης και στους δυο είχε πρόβλημα! Στο παιχνίδι με την Καλλονή (1-1) αδίκησε τους φιλοξενούμενους, καθώς δεν απέβαλε τον Σπυρόπουλο, στο ματς με τον ΟΦΗ (3-1 οι Κρητικοί) αν έδειχνε την κόκκινη στον Ρικάρντο Κόστα δεν θα έπαιζε κατά του Ολυμπιακού.
Ο Κομίνης είχε προβλήματα και σε άλλους περσινούς αγώνες και τα γράφουμε και επαναλαμβάνουμε πως είναι έκπληξη που έγινε διεθνής. Στο Αστέρας-Παναθηναϊκός 1-1, συγκεκριμένα στο 39’ δεν απέβαλε τον Τριανταφυλλόπουλο ενώ χάρισε και κίτρινες κάρτες. Στον αγώνα Εργοτέλης-Ατρόμητος 1-2 δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ των φιλοξενουμένων ενώ για τον αγώνα Πλατανιάς-Ολυμπιακός 1-1 τα γράψαμε και χθες, καθώς δεν καταλόγισε δυο πέναλτι υπέρ του Χάρα.