Ο… χαμός στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και οι δυο αποβολές

***Στο τέλος ο Καλογερόπουλος δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων
Άναψαν τα αίματα στο ημίχρονο του αγώνα Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-2 και ο Χάρης Καλογερόπουλος (Αθηνών) αναγκάστηκε να αποβάλλει τόσο τον τεχνικό διευθυντή του Ατρομήτου Γιάννη Αγγελόπουλο, όσο και τον γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ Νώντα  Παπαεπαμεινώντα. Το επεισόδιο (μόνο λετική αντιπαράθεση μεταξύ τους) δεν έχει σχέση με τον ρέφερι του ματς του Περιστερίου, όπου πριν από την έναρξή του παρουσιάστηκε πρόβλημα στους προβολείς, και παραλίγο να μη γίνει. Απλά ο Καλογερόπουλος βρέθηκε στη… μέση και είχε άποψη για ό,τι είχε γίνει.
Όλα, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησαν από τις διαμαρτυρίες του Παπαεπαμεινώντα, καθώς οι ρέφερι και οι ομάδες πήγαιναν στα αποδυτήρια, δήθεν για κάποια φάουλ που δεν τους έδωσε ο Αθηναίος ρέφερι στο πρώτο 45λεπτο. «Τι είναι αυτά που κάνετε. Δεν ντρέπεστε; Μια χαρά σας παίζει ο διαιτητής», ήταν η απάντηση του Αγγελόπουλου και κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα. «Ποιος είσαι εσύ που μου μιλάς», φέρεται να του είπε ο παράγοντας του ΠΑΟΚ και της ομάδας του Περιστερίου πρόσθεσε: «Τι περιμένεις; Αντε φύγε από δω». Τελικά… έφυγαν και οι δυο, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν στους πάγκους των ομάδων τους, καθώς αποβλήθηκαν.
Βέβαια στο τέλος του αγώνα και οι εκπρόσωποι του Ατρομήτου αλλά και του ΠΑΟΚ πέρασαν από τα αποδυτήρια για να δώσουν συγχαρητήρια στον Καλογερόπουλο.