«Μπλακ άουτ» στα εύκολα ο Καραντώνης

Πανιώνιος-Πανθρακικός 1-1
38' Τ. ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ      90+3' Ν. ΝΤΙΓΚΙΝΙ
Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής)
4ος: Γιάχος (Χίου)
Παρατηρητής: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

Αν ο Καραντώνης δεν τα καταφέρνει σε ένα ματς όπως αυτό της Νέας Σμύρνης (Πανιώνιος-Πανθρακικός 1-1), τότε ο πήχης είναι πολύ χαμηλά για αυτόν και δείχνει ότι δεν θα μπορέσει να ανέβει επίπεδο ή τουλάχιστον έχει πολύ δρόμο για αυτό. Ο ρέφερι της ΕΠΣ Ημαθίας στο δεύτερο παιχνίδι του στην Σούπερ Λίγκα, έπαθε «μπλακ άουτ» στα εύκολα, χωρίς να του τύχει η πολύ δύσκολη φάση. Ιδιαίτερα μετά το 60’ του ξέφυγε το ματς με ανάποδα φάουλ και με κάρτες που δεν βγήκαν.
Στο 26’ έπρεπε να αποβάλει τον Μπαϊκαρά που χτύπησε αντίπαλο με… καρατιά, όμως του έδειξε μόνο κίτρινη. Νωρίτερα δεν τιμώρησε τράβηγμα φανέλας.
Το λάθος στο 30’ δεν είναι από αυτό που λέμε μεγάλα. Ο κανονισμός άλλαξε και οι διαιτητές με τους βοηθούς δείχνουν ότι δεν έχουν καταλάβει το… τσαφ από το λάθος παίξιμο. Αναφερόμαστε στο οφσάιντ που έδωσε ο Καραγκιζόπουλος σε βάρος του Πανιωνίου ενώ ο παίκτης έχει πάρει τη μπάλα από κακό παίξιμο. Ο βοηθός έχει σώματα μπροστά του και ο διαιτητής πιο ξεκάθαρη άποψη, αφού είναι κοντά στη φάση και θα έπρεπε να την πάρει πάνω του. Σημειώνουμε ότι δεν πρόκειται για προφανή ευκαιρία για γκολ...
Απαρατήρητος πέρασε ο Λάμπρου. Όμως, είναι απορίας άξιο πως ορίστηκε σε δεύτερο ματς ενώ στο πρώτο δεν του έτυχαν δύσκολες φάσεις και άλλοι που είχαν τέτοιες είναι στον… πάγκο.
Στη Νέα Σμύρνη ο Καραντώνης έδωσε δυο κίτρινες στον Πανιώνιο και πέντε στον Πανθρακικό ενώ τα φάουλ είναι 12-12. Τα οφσάιντ είναι 2-0 αντίστοιχα και τα κόρνερ 3-4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ