Έκλεισε στόματα (και) ο Καλογερόπουλος που έβγαλε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-2
63' Χ. ΟΥΜΠΙΝΤΕΣ          72' Ν. ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ
                                             90' Ρ. ΜΑΚ
Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Αλεξέας (Μεσσηνίας)
4ος: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Παρατηρητής: Κύρκος (Θεσπρωτίας)
Εδωσε απαντήσεις ο Χάρης Καλογερόπουλος (Αθηνών) και με την απόδοσή του, απέδειξε ότι ένας διαιτητής πρέπει να κρίνεται μέσα στο γήπεδο. Αυτό το αναφέρουμε με αφορμή γύρω από τον θόρυβο για τον ορισμό του, όπου έκλεισε τα αυτιά του, σφυρίζοντας ότι έβλεπε. Παράλληλα του έτυχαν αρκετές δύσκολες φάσεις και σε γενικές γραμμές πήρε σωστές αποφάσεις.
9’: Σωστά δεν έδωσε πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ αφού η μπάλα δεν χτύπησε καν στο χέρι του Λαζαρίδη.
16’: Δεν υπάρχει παράβαση αλλά «βουτιά» του Μακ αφού ο Φυτανίδης δεν τον μάρκαρε αντικανονικά.
23’: Ο Πέλκας «βούτηξε» δυο φορές, μια έξω και μια μέσα στην περιοχή. Σωστά ο Καλογερόπουλος δεν έδωσε τίποτα αλλά καλύτερα θα ήταν να έβγαζε και την κίτρινη.
33’: Σύμφωνα με τον κανονισμό η προσωρινή διακοπή, για φωτοβολίδα που πέταξαν από τον Ατρόμητο. Μήπως έπρεπε να περιμένει για να γίνουν πρώτα οι συστάσεις από τα μεγάφωνα;
55’: Εκανε συστάσεις, όπως και ο τέταρτος Λαμπρόπουλος (Ηλείας), στον Τούντορ, που πέταξε τη μπάλα σε παίκτη του Ατρομήτου για να εκτελέσει πλάγιο, με όχι και τόσο καλό τρόπο.
80': Ο Λαζαρίδης, φοβούμενος να μη χάσει τη μπάλα τη γύρισε στον τερματοφύλακα της ομάδας και ο Γκορμπούνοφ, μπροστά στο κίνδυνο να μπει γκολ, την έβγαλε με τα χέρια σε κόρνερ. Κακώς ο ρέφερι έδειξε κίτρινη στον τελευταίο.
82’: Θα έπρεπε να αποβάλει τον Κιβρακίδη για όσα του είπε μετά την κίτρινη κάρτα. Προφανώς, έχει να κάνει με τη διαχείριση, ίσως δεν θα ήθελε να τινάξει το ματς στον αέρα. Πάντως, ο διάλογος που ακούστηκε στην τηλεόραση τον εκθέτει. Μόνο ελαφρυντικό ότι το λάθος του δεν επηρεάζει την εξέλιξη του αγώνα.
Οι κίτρινες στο Περιστέρι είναι 5-1 και τα φάουλ 16-14 για τους γηπεδούχους.
«Εγραψε» ο βοηθός Νίκος Γεωργαράκος (Αθηνών) στο γκολ του Ατρομήτου. Δεν μπερδεύτηκε από τις πολλές μετακινήσεις παικτών και τις εναλλαγές της μπάλας. Πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη φάση, όμως ο Γεωργαράκος ήταν σωστός. Στο 45' ο Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας) έκανε λάθος σε οφσάιντ του Ναπολεόνι που δεν ήταν.


Τα οφσάιντ είναι 3-2 και τα κόρνερ 2-7.