Τα λάθη υπέρ του ΠΑΟΚ που έκανε ο Καλογερόπουλος στην Τρίπολη

Σημειώστε ότι ο Καλογερόπουλος, ο οποίος σφυρίζει Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, προέρχεται από μια κακή διαιτησία. Συγκεκριμένα ο διεθνής ρέφερι στο ματς Ολυμπιακός-Πλατανιάς 3-1  έδωσε από ένα ανύπαρκτο πέναλτι σε κάθε ομάδα. Σημειώστε επίσης ότι αρκετοί θεωρούν ότι ο Αθηναίος ρέφερι αδίκησε τους Θεσσαλονικείς στην Τρίπολη, όμως ο ΠΑΟΚ ήταν ανύπαρκτος, απόδειξη η εντός έδρας νίκη του Αστέρα στον αγώνα που έγινε στις 10 Ιανουαρίου 2015. Είναι το προηγούμενο παιχνίδι ο Καλογερόπουλος ορίστηκε στον ΠΑΟΚ.
Χειρότερα δεν γίνονταν να πάει. Το μέγα θέμα είναι ότι ανέχθηκε στο σκληρό παιχνίδι παικτών του, καθώς αν εφάρμοζε τον κανονισμό θα έπρεπε να αποβάλλει τους Αθανασιάδη, Σκόνδρα και Τζαβέλλα, ενώ χάρισε κι άλλες κίτρινες σε παίκτες του ΠΑΟΚ. Γενικά το παιχνίδι του ξέφυγε, καθώς τα λάθη του δεν είναι μόνο αυτά.
Αναλυτικά:
6': Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο παρατηρητής διαιτησίας Μιχάλης Καλαθενός (Δωδεκανήσου) είπε στον ρέφερι ότι για τη φάση του πέναλτι υπέρ του Αστέρα θα κάνει χρήση βίντεο (για τη φάση που πρωταγωνιστούν οι Τζανδάρης και Ζησόπουλος). Ομως, όπως και να έχει δεν επηρέασε το αποτέλεσμα αφού ο Αστέρας το έχασε.
29': Σκληρό μαρκάρισμα του Αθανασιάδη στον Γιαννιώτα, όμως ο Καλογερόπουλος δεν του έδειξε την επιβεβλημένη, με βάση τον κανονισμό, κίτρινη κάρτα.
30': Ενα... κλικ πριν το 2-0 υπάρχει πέναλτι του Αθανασιάδη στον Γκοϊάν. Ο Καλογερόπουλος δεν πρόλαβε να το καταλογίσει επειδή σκόραρε ο Σανκαρέ. Ομως, έπρεπε να δώσει την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του ΠΑΟΚ, επειδή ο παίκτης του Αστέρα είναι σε προφανή θέση για γκολ.
33': Ο Καλογερόπουλος "χάρισε" άλλη μια κίτρινη-ορισμός σε παίκτη του ΠΑΟΚ, καθώς ο Γκολάσα ανέκοψε επίθεση του Μουνάφο.
36': Ο ρέφερι υπέδειξε φάουλ του Σκόνδρα στον Μουνάφο, όμως ο πρώτος είδε κίτρινη και όχι κόκκινη, αν και ο παίκτης του Αστέρα θα έβγαινε τετ α τετ με τον Ιτάνζ. Δηλαδή θα ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
44': Υπάρχει κι άλλο πέναλτι που έκανε ο Αθανασιάδης στον Γκοϊάν!
53': Άλλο ένα σκληρό μαρκάρισμα, του Μαντούρο στον Γιαννιώτα και... κλασικά ο Αθηναίος "έπνιξε" την κίτρινη που επιτάσσει ο κανονισμός.

88': Αγκωνιά του Τζαβέλλα στον Μάσα, ορισμός της αποβολής που ούτε κι αυτή έκανε ο Καλογερόπουλος.