Τα τελικά ραντεβού του Γκιρτζίκη για προπονητή - Αν κλείσει με τον Σούστερ δεν θα γίνουν τα υπόλοιπα

Στην τελική ευθεία βάζει ο πρόεδρος ης ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος, όπως έλεγε στο περιβάλλον του, δεν …συμφωνεί με τα δημοσιεύματα για ομοσπονδιακό προπονητή. «Δεν υπάρχει τίποτα», έλεγε ο επικεφαλής της ομοσπονδίας, παρά τις επίμονες ερωτήσεις αν υπάρχουν πιθανότητες ο Μπερντ Σούστερ να αναλάβει τα ηνία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ή αν ο Γερμανός είναι κλεισμένος. Μάλιστα διέψευδε και το ραντεβού της Τρίτης με τον Γερμανό προπονητή και πιθανόν να μην πρόκειται για κίνηση τακτικής αλλά ο λόγος να οφείλεται στο ότι στην υπόθεσή του έχουν εμπλακεί τέσσερις Ελληνες μάνατζερ, κάτι το οποίο δεν είναι καλό.
Η τακτική του Γκιρτζίκη είναι να μιλά μόνο με τον εκπρόσωπο του προπονητή από το εξωτερικό. Φαίνεται πως στην ομοσπονδία δεν έχουν ξεχάσει το πάθημα με τον Ελληνα ατζέντη του Ρανιέρι, ο οποίος πήγαινε μέχρι και στο ξενοδοχείο της αποστολής, παραμονές των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας. Στην ομοσπονδία θεωρούν πως ήταν ένας από τους λόγους που τα αποδυτήρια της ομάδας έγιναν… μπάχαλο.
Οι επαφές του Γκιρτζίκη, με το ξεκίνημα της εβδομάδας θα κορυφωθούν. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει φτιάξει την τελική λίστα, μάλιστα χθες μπήκε ένας ακόμη που μπορεί να είναι ένας επιπλέον λόγος να πάει πιο πίσω το η περίπτωση του Σούστερ ή να προηγηθεί το ραντεβού μαζί του. Τα ραντεβού, με τους υποψήφιους που επέλεξε ο ίδιος ο Γκιρτζίκης,  θα είναι διαδοχικά και εφόσον  κλείσει κάποιος δεν θα γίνουν τα υπόλοιπα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα ήθελε να κλείσει το θέμα του ομοσπονδιακού τεχνικού μέχρι την Τετάρτη, ημέρα που θα γίνει το ΔΣ (αν προτιμάτε η Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας σύμφωνα με το νέο καταστατικό), ώστε η πρόσληψη να επικυρωθεί από όλους τους παράγοντές της. Πάντως, είναι ο μόνος που χειρίζεται το θέμα του νέου ομοσπονδιακού και από την πλευρά δεν διαρρέει το παραμικρό, ούτε θέλει να μπει στη διαδικασία να διαψεύδει και να επιβεβαιώνει τις διαρροές. Δηλαδή αυτά που γίνονται, τα ονόματα που βγαίνουν, είναι μονόπλευρο παιχνίδι εντυπώσεων, όχι όμως και η πραγματικότητα.