Ο όρος του Σούστερ που οδήγησε σε ναυάγιο - Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ για τη... φαρσοκωμωδία, με ευθύνη του Γερμανού - Η ομοσπονδία συνεχίζει να αναζητά προπονητή (update)

***Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης δεν θέλει να επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος και για αυτό... πάγωσε τον Γερμανό
Εκεί που η ΕΠΟ ήταν έτοιμη να προχωρήσει στην πρόσληψη του Γερμανού Μπερντ Σούστερ, ένας όρος του χάλασε τη συμφωνία. Ο Σούστερ τα είχε βρει σε όλα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Γιώργο Γκιρτζίκη, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, ήθελε για βοηθό τον πρώην τεχνικό του Πανιωνίου Γιώτη Σταματόπουλο ενώ η ομοσπονδία τον Κώστα Τσάνα.
Ο Γκιρτζίκης κατάλαβε ότι πρόκειται για... παιχνίδια των μάνατζερ και για αυτό δεν ενέδωσε στην απαίτησή του. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν θέλει να επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον Σούστερ:
 Από την ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι επανεκκινείται η διαδικασία αναζήτησης προπονητή της Εθνικής Ανδρών, μετά την μεταβολή της στάσης του κ. Σούστερ στην προφορική συμφωνία με την Ομοσπονδία.
Ο κ. Σούστερ κλήθηκε πριν από λίγη ώρα να υπογράψει προσύμφωνο υπό τους όρους που είχαν αποσαφηνιστεί λεπτομερώς και προκαθοριστεί πλήρως. Ωστόσο, με δική του πρωτοβουλία και χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση αξίωσε να τους διαφοροποιήσει.
Οι νέες απαιτήσεις που αιφνιδίως ήγειρε ο κ. Σούστερ δεν έγιναν δεκτές από την ΕΠΟ. Ο κ. Γκιρτζίκης εξουσιοδοτήθηκε από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με υποψήφιους προπονητές της Εθνικής Ανδρών.