Σε ετοιμότητα ο Σπάθας

***Εντυπωσίασε ο Ζησιμόπουλος...
Καλλονή-Παναιτωλικός 5-1
 10' Ε. ΕΛΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  83’ Μ. ΠΑΟΥΛΟ
 22' Φ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 27' Φ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 34' Ν. ΑΝΤΕΤΖΟ
 62' Γ. ΜΑΝΟΥΣΟΣ

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Δόσης (Αθηνών)
4ος: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Παρατηρητής: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας)

Παρότι το ματς Καλλονή-Παναιτωλικός 5-1 κρίθηκε αρκετά νωρίς, όμως ο Ηλίας Σπάθας (Πειραιά) παρέμεινε σε ετοιμότητα. Απόδειξη ότι στο 73’ σωστά δεν μέτρησε γκολ της Καλλονής για χέρι του Μπαργκάν.
Θα πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στον βοηθό Ζησιμόπουλο (Πειραιά) για το πρώτο γκολ, καθώς εντυπωσίασε. Τη μπάλα κυνηγούν τρεις παίκτες, όμως την έστειλε στα δίχτυα αυτός που δεν είναι οφσάιντ! Δύσκολη περίπτωση είναι και το δεύτερο γκολ, όμως και πάλι ο Ζησιμόπουλος ήταν πολύ καλός. Υπάρχει μια φάση στο τέλος για τον Παναιτωλικό που δεν φαίνεται αν είναι οφσάιντ ή όχι (λογικά, επαναλαμβάνουμε λογικά, δεν πρέπει να είναι), όμως ο επιτιθέμενος έχασε την ευκαιρία μέχρι να καταλογιστεί. Αλλωστε το ματς όχι απλά είχε κριθεί…
Σωστά ο βοηθός Δόσης (Αθηνών) καταλόγισε οφσάιντ του Μαρκόφσκι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, επίσης μια δύσκολη φάση.
Ο Σπάθας καταλόγισε 12 φάουλ υπέρ της Καλλονής και 22 στον Παναιτωλικό. Φαίνεται πως οι βοηθοί είχαν πολύ δουλειά, καθώς τα οφσάιντ είναι 4-6 (!!!) και τα κόρνερ 7-6.