Στις 13/9 αναλαμβάνουν οι τακτικοί δικαστές και ο Σιμιτζόγλου με τον αναπληρωτή του

Η Εκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ που έγινε την Παρασκευή προχώρησε στην εκλογή πέντε μελών της Πειθαρχικής της Επιτροπής, πέντε της Επιτροπής Εφέσεων, πέντε της Επιτροπής Δεοντολογίας, ενός ποδοσφαιρικού εισαγγελέα (Σιμιτζόγλου) και ενός αναπληρωτή του. Ολοι είναι τακτικοί δικαστές και θα εκδικάζουν αθλητικές υποθέσεις, με βάση το Πειθαρχικό δίκαιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τυπικά οι δικαστικές επιτροπές της ΕΠΟ θα αλλάξουν στις 13/9, δηλαδή σύμφωνα με την προθεσμία που δίνει ο νόμος του Κοντονή. Ολοι όσοι εξελέγησαν θα δώσουν μια μέρα ραντεβού στην ΕΠΟ για να γνωρίσουν τον Γκιρτζίκη και ουσιαστικά θα είναι μια συνάντηση γνωριμίας για όλους.
Με την εκλογή τακτικών δικαστών, κανείς δεν θα μπορεί πλέον να υποστηρίξει ότι φταίει η ΕΠΟ. Μέχρι τώρα για κάθε απόφαση που δεν άρεσε όλοι έριχναν τις ευθύνες στην ομοσπονδία, κάτι που φυσικά δεν ίσχυε.

Εκείνο που απομένει είναι μέχρι τις 13/9 να αλλάξει και η Σούπερ Λίγκα την Πειθαρχική Επιτροπή της. Η προθεσμία που δίνει ο νόμος Κοντονή είναι η ίδια και για τη διοργανώτρια.