Στο… κάδρο και ο Μαρκαριάν αφού η ΕΠΟ δείχνει να του ανοίγει (τελικά) την πόρτα

Αλλάζει τα πάντα στην Εθνική ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης! Αρχικά φαίνεται ότι στήριζε τον Μαρκαριάν και δεν έκανε αποδεκτή την παραίτησή του, όμως υπάρχει ανατροπή δεδομένων με το θέμα του Ουρουγουανού.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ομοσπονδία ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του. Παράλληλα σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές απέρριψε πρόταση να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ Αγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος ήταν φαβορί για να καθοδηγήσει την ομάδα όταν έφυγε ο Ρανιέρι και πριν προσληφθεί ο Μαρκαριάν!
Η επιβεβαίωση ότι υπάρχει κινητικότητα στο θέμα του προπονητή έρχεται από το γεγονός ότι μάνατζερ έστειλαν στην ΕΠΟ διάφορες προτάσεις, οι οποίες ανέρχονται σε συνολικά 30 τεχνικούς. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται ο 55χρονος Γερμανός Μπερντ Σούστερ, όπως επίσης και άλλοι ομοεθνείς του. Γενικά οι Γερμανοί έχουν την… τιμητική τους στις προτάσεις που έγιναν προς την ΕΠΟ.
Οριστικές αποφάσεις για τα θέματα της Εθνικής θα ληφθούν την επόμενη εβδομάδα. Όσον αφορά στον κόουτς που θα προσληφθεί, ρόλο δεν θα παίξει μόνο το βιογραφικό του αλλά και το κασέ του, καθώς οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και για την ΕΠΟ, δεδομένης της τεράστιας απώλειας εσόδων από τον αποκλεισμό της Εθνικής από τα γήπεδα της Γαλλίας.
Πάντως, η κλήρωση για τα προκριματικά του μουντιάλ της Ρωσίας με Βέλγιο, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Κύπρος και Εσθονία, δίνει τη δυνατότητα στον Γκιρτζίκη να κάνει επιλογές και η Εθνική να ξαναμπεί στις… ράγες των επιτυχιών. Αλλωστε οι αντίπαλοι είναι στα μέτρα της και όλα εξαρτώνται από τους διεθνείς που η ΕΠΟ στηρίζει.

Στην Εθνική θα αλλάξουν τα πάντα. Δεν θα φύγουν μόνο οι Καραγκούνης και Κωστένογλου αλλά και στελέχη από το υπόλοιπο τιμ. Με βάση το ρεπορτάζ κάποιοι, 4-5 από το τεχνικό τιμ, λειτουργούσαν ως κατεστημένο και δεν τηρούνταν το οργανόγραμμα ούτε η ιεραρχία.