Επιστολή Ινφαντίνο σε Γκιρτζίκη: «Τα σχόλια που λάβαμε για την οργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων 2015 από τις ομάδες που συμμετείχαν και από τους εκπροσώπους της UEFA ήταν καλά στο σύνολό τους»

Ο Γενικός Γραμματέας της UEFA Τζιάνι Ινφαντίνο απέστειλε στον κ. Γιώργο Γκιρτζίκη συγχαρητήρια επιστολή για την οργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων 2015 στην Κατερίνη, στην Λάρισα και στην Βέροια.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής είναι το εξής:
«Αγαπητέ κύριε Γκιρτζίκη,
Αγαπητέ Γιώργο,
Πάνω από 70.000 θεατές, πολύ καλή προσέλευση για παιχνίδια Κ19 στην Ελλάδα, μερικά πολλά υποσχόμενα παιχνίδια και ένα πολύ καλά οργανωμένο τουρνουά με επαινετικά σχόλια από όλους τους συμμετέχοντες: εκ μέρους του Προέδρου, της Εκτελεστικής Επιτροπής, της Επιτροπής Νέων και Ερασιτεχνών, των επίσημων αντιπροσώπων και του προσωπικού της UEFA που παρευρέθησαν στην τελική φάση του τουρνουά στην Ελλάδα, θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς και το ανθρώπινο δυναμικό σας για το γεγονός ότι οργανώσατε ένα φανταστικό τουρνουά.
Τα σχόλια που λάβαμε από τις ομάδες που συμμετείχαν, από τους εκπροσώπους της UEFA και το ανθρώπινο δυναμικό μας ήταν καλά στο σύνολό τους και ελπίζουμε ότι αυτή η εκδήλωση άφησε μια κληρονομιά για την προσωπική ανάπτυξη, τη βελτίωση αθλητικών υποδομών, το ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο γενικότερα και για το ποδόσφαιρο των αναπτυξιακών κατηγοριών ειδικότερα.
Όλοι όσοι ενεπλάκησαν σε αυτό το τουρνουά είναι άξιοι συγχαρητηρίων και ευχαριστιών για την εξαιρετική δουλειά τους και την ακούραστη αφοσίωσή τους. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής, Γεώργιο Καραμελίδη, στο διευθυντή του τουρνουά, Παυσανία Παπανικολάου, και στη βασική ομάδα της Ομοσπονδίας που έκαναν εξαιρετική δουλειά σε όλη τη διάρκεια της φάσης της προετοιμασίας και του τελικού γύρου.
Η αφοσίωσή τους και η προσήλωση τους στη διοργάνωση ήταν υποδειγματική και την εκτιμούμε ιδιαίτερα.
Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση για την UEFA να οργανώσει αυτό το τουρνουά με την Ομοσπονδία σας.
Με εκτίμηση

Gianni Infantino


Γενικός Γραμματέας».