«Το φάουλ φάνηκε από την εξέδρα»

Παρατηρητής του αγώνα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας (Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 2-0) ήταν ο Μάκης Μαζαράκης (Κεφαλληνίας). Ο Επτανήσιος είχε ξεκάθαρη άποψη για τη φάση του 45’ και τόνισε στον Αρετόπουλο: «Από την εξέδρα μου φάνηκε ότι ο Ταυλαρίδης έκανε επιθετικό φάουλ, άρα σωστά δεν μέτρησε το γκολ. Εκτός αν η τηλεόραση μας βγάλεις όλους τρελούς, επειδή χρειάζεται να την ξαναδώ».
Ακόμη ο Μαζαράκης πρόσθεσε ότι «έχω την εντύπωση πως δεν ήταν δική σου απόφαση» και ο Αρετόπουλος απάντησε: «Με βοήθησε πολύ ο Νίκος». Φυσικά εννοεί το δεύτερο βοηθό Γεωργαράκο (Αθηνών).
Στον παρατηρητή διαιτησίας άρεσε που ο Αρετόπουλος έκανε προσωρινή διακοπή λόγω ρίψης αντικειμένων. Για την ψυχραιμία που αντιμετώπισε τη δύσκολη κατάσταση που δημιουργήθηκε από τις διαμαρτυρίες, όπως φέρεται να είπε στο διαιτητή, ο Μαζαράκης θα κάνει αναφορά και στην έκθεση που θα στείλει στην ΚΕΔ.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε ένα πέναλτι στο 42’, όμως κι εδώ είναι ξεκάθαρο, και σύμφωνα με τον παρατηρητή, πως δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ του Κοντοέ στον Καρέλης, ο οποίος πήρε την κεφαλιά και δημιούργησε ευκαιρία.