Αποκάλυψη: Τα τέσσερα συμπεράσματα από τη συζήτηση με τον Ινφαντίνο

Από τις επαφές που έγιναν στη χθεσινή συνάντηση του γενικού γραμματέα της ΟΥΕΦΑ Τζιάνι Ινφαντίνο με τον Κοντονή και τους εκπροσώπους των κομμάτων σύμφωνα με το ρεπορτάζ φαίνεται να προκύπτουν τα εξής:
1)Η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ δεν δέχονται τη μείωση της αυτονομίας της ΕΠΟ. Με άλλα λόγια το αυτοδιοίκητο είναι 100 % αδιαπραγμάτευτο.
2)Δεν υπήρξε καμία συμφωνία για κανένα θέμα. Άλλωστε σχετική δήλωση έκανε και ο Ινφαντίνο.
3)Ο γενικός γραμματέας της ΟΥΕΦΑ, φυσικά και η ΦΙΦΑ περιμένουν εγγράφως και μεταφρασμένο το νομοσχέδιο ώστε να διαπιστώσουν ότι δεν υπάρχουν παρεμβάσεις στο αυτοδιοίκητο. Αν συμβεί το αντίθετο, δεν θα υπάρξουν άλλα περιθώρια. Σύμφωνα με πληροφορίες το Grexit θα ανακοινωθεί αμέσως.
4)Η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν επιθυμούν επ’ ουδενί να αποκλειστούν οι ελληνικές ομάδες από την Ευρώπη, όπως φυσικά και η Εθνική Ελλάδας.

Αρα οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Αν ο Κοντονής δεν σεβαστεί το αυτοδιοίκητο τότε ο αποκλεισμός θα είναι γεγονός.
Επίσης, η συζήτηση για το νομοσχέδιο έγινε παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη, του ΓΓΑ Ιούλιου Συναδινού ενώ από τα κόμματα της Βουλής συμμετείχαν οι: Τέρενς Κουίκ (ΑΝΕΛ), Κώστας Κουκοδήμος (ΝΔ), Γιώργος Μαυρωτάς (ΠΟΤΑΜΙ), Εύη Χριστοφιλοπούλου (ΠΑΣΟΚ), Παναγιώτα Δριτσέλη (ΣΥΡΙΖΑ) και Γιάννης Γκιόκας (ΚΚΕ).