Κουϊκ: «Αθλια διαρροή. Σε καμία περίπτωση ο Τζιάνι Ινφαντίνο δεν είπε ότι αποβάλλονται όσοι κατηγορούνται από τη δικαιοσύνη και μάλιστα ανέφερε με έμφαση ότι για τον ίδιο ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας»

Αναλυτικά η δήλωση του Υφυπουργού Επικρατείας των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουϊκ, ο οποίος ήταν παρών στη συνάντηση στη ΓΓΑ, στο gazzetta.gr:
«Όταν φτάνουμε στο παρά 1' μιας πολύ σημαντικής συμφωνίας με την UEFA και αποφεύγουμε οριστικά στο ελληνικό grexit, αποφασισμένοι πάντως να πατάξουμε τη βία στα γήπεδα, είναι αθλιότητα να διαρρέουν κάποιοι πράγματα που δεν ισχύουν.
Επειδή με ρωτάτε, οφείλω να διευκρινίσω ότι σε καμία περίπτωση ο Τζιάνι Ινφαντίνο δεν είπε ότι αποβάλλονται όσοι κατηγορούνται από τη δικαιοσύνη και μάλιστα ανέφερε με έμφαση ότι για τον ίδιο ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι να τελεσιδικήσει η οποιαδήποτε υπόθεση.
Παράλληλα, ο Υπουργός Αθλητισμού κύριος Κοντονής ανέφερε ότι στην ελληνική νομολογία, η διαθεσιμότητα ισχύει στις περιπτώσεις των εκλεγμένων στην τοπική αυτοδιοίκηση,
Aυτό είναι το ρεπορτάζ-δήλωση ενός παλαίμαχου δημοσιογράφου και σας διαβεβαιώ ότι θα ψάξω να βρω ποιος έκανε αυτή την άθλια διαρροή».