Αισιοδοξία ότι θα τελειώσουν με τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Αισιοδοξία για συμφωνία με τη NOVA υπάρχει στην Σούπερ Λίγκα, η οποία συνεδριάζει αύριο και βασικό θέμα συζήτησης αποτελεί η επέκταση του τηλεοπτικού συμβολαίου με τη συνδρομητική πλατφόρμα. Το ισχύουν λήγει το 2017 και οι ΠΑΕ έχουν προσφορά, με μικρή αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο, προκειμένου να προχωρήσουν στην πρόωρη ανανέωσή του.
Κάποιες αντιρρήσεις εξέφρασε ο ΠΑΟΚ, όμως στην διοργανώτρια θεωρούν ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και είναι έτοιμοι να λύσουν όλες τις απορίες της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Εκείνος που είναι απρόβλεπτος είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αν και αρχικά είχε αποφασιστεί να πάρει μέρος στις διαπραγματεύσεις, όχι μόνο τις καθυστέρησε, αλλά τελικά δεν πήγε, ενθυμούμενος, μέσω κύκλων του, να κάνει και αντιπολίτευση στον Μποροβήλο. Πάντως, και στην προηγούμενη ανανέωση ο Παναθηναϊκός αρχικά είχε πει ότι δεν θα συμμετάσχει, όμως την τελευταία στιγμή έσπευσε να υπογράψει. Όλες οι άλλες ομάδες δεν έχουν κανένα πρόβλημα, ούτε κάποια ένσταση.

Πάντως, η NOVA σε περίπτωση που πέσουν άμεσα οι υπογραφές είναι διατεθειμένη να κινήσει θέμα με ενεργοποίηση ρητρών, οι οποίες έχουν σχέση με την τρέχουσα σεζόν (με την αποχώρηση των ΟΦΗ, Νίκης Βόλου και με τις διακοπές του πρωταθλήματος).