Κούγιας: «Ο Παπασταμάτης και ο γνωστός Παπαδόπουλος κάνουν ό,τι μπορούν για να σπρωχτεί η ΑΕΚ»

***«Μετά τον τραυματισμό του Μάνταλου, χτύπησε συναγερμός στην ΑΕΚ ενόψει των πλέι οφ»
***«Ο Πατέρας, ο Μελισσανίδης, ο Αλαφούζος και ο Θωμαϊδης συναντιούνται συνέχεια με παράγοντες της παλιάς παράγκας»

ΠΗΓΗ: www.pelop.gr


Ο Αλέξης Κούγιας, για μία ακόμα φορά, έριξε καρφιά για τον Γιάννη Αλαφούζο, τον Δημήτρη Μελισσανίδη μκαι τον Κυριάκο Θωμαϊδη, είπε πως τους θεωρεί, άμεσα ή έμμεσα, υπεύθυνους για την αντιμετώπιση που έχει στα τελευταία παιχνίδια η Παναχαϊκή από τη διαιτησία και απείλησε πως σκέφτεται να μην κατεβάσει την ομάδα στα πλέι οφ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας! Οι συνέπειες, πάντως, αν δεν κατέβει, είναι σοβαρές, άρα ό,τι είπε, το είπε για να πιέσει καταστάσεις.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλ. Κούγια:
-«Θα εξετάσουμε σοβαρά το ενδεχόμενο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, να μην παίξουμε στα πλέι οφ. Αν δεν υπάρχουν σοβαρές νομικές και βαθμολογικές κυρώσεις, δεν θα κατέβει η Παναχαϊκή στα πλέι οφ. Δεν θα γίνει η ομάδα σάκος του μποξ. Από τότε που πήγαμε να πλησιάσουμε την ΑΕΚ, είδατε τι γίνεται. Οι διαιτητές και συγκεκριμένοι δημοσιογραφικοί κύκλοι κάνουν ό,τι μπορούν σε βάρος μας. Δεν καταλαβαίνω την επιλογή της ΚΕΔ να ορίσει στο σημερινό παιχνίδι έναν από τους τέσσερις διαιτητές της λίστας Μελισσανίδη. Μας προκαλούν δηλαδή;».
-«Οσοι νομίζουν ότι μπορούν να με χρησιμοποιήσουν και να με εκβιάσουν με αφορμή εκκρεμείς δικογραφίες, κάνουν λάθος. Κανείς δεν μπορεί να μ' εκβιάσει. Γνωρίζω τι γίνεται… Ο Παπασταμάτης και ο γνωστός Παπαδόπουλος κάνουν ό,τι μπορούν για να σπρωχτεί η ΑΕΚ. Μετά τον τραυματισμό του Μάνταλου, χτύπησε συναγερμός στην ΑΕΚ ενόψει των πλέι οφ και γι' αυτό προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας σταματήσουν. Και ο Κορδολαίμης με την Καλλιθέα, και ο Φωτιάδης με τον Απόλλωνα, και ο Σωσώνης σήμερα (χθες). Κάναμε αγώνα για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο, αλλά όχι για να 'ρθουν οι άλλοι, που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο».
-Επειδή αντιλαμβάνομαι τι θα γίνει στα πλέι οφ, χρειάζεται ένα σοκ. Γι' αυτό και δεν θα μετάσχουμε στα πλέι οφ, αν δεν υπάρχει κίνδυνος. Θέλω να στείλω κι ένα μήνυμα. Την Τρίτη συνεχίζεται η κατάθεσή μου στον ανακριτή Ανδρεάδη και μαζί συνεχίζεται και η έμμεσος εκβιασμός του από τον ΣΚΑΪ και τον Θωμαϊδη. Λυπάμαι που αυτό γίνεται από έναν σταθμό του κ. Αλαφούζου, που ήθελε να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο».
-(απαντώντας σε ερώτηση για το προχθεσινό δείπνο Μελισσανίδη, Πατέρα, Αλαφούζου στην Αθήνα): «Ο Πατέρας, ο Μελισσανίδης, ο Αλαφούζος και ο Θωμαϊδης συναντιούνται συνέχεια με παράγοντες της παλιάς παράγκας και ο Παπασταμάτης με τον Παπαδόπουλο κάνουν ό,τι μπορούν για να μεγαλώσει η διαφορά υπέρ της ΑΕΚ. Η κατάθεσή μου είναι σε εξέλιξη και θα αποκαλύψω τα πάντα στον ανακριτή κι όχι όσα θέλει ν' ακούσει η παραπάνω παρέα. Θα του πω, επίσης, και τι έρχεται στο ποδόσφαιρο. Η εγκληματική οργάνωση είναι η ίδια από το 1996 και απλά ψάχνει κάποιον να τον βάζει μπροστά. Δεν μ' ενδιαφέρουν τα προσωπικά του Μαρινάκη και του Μελισσανίδη ή του Μαρινάκη και του Πατέρα. Η Παναχαϊκή δεν είναι σε κανένα άρμα, όπως συνέβαινε παλιά».