Παρέμβαση της ΕΕΑ, μετά από εξώδικο του Ολυμπιακού στον οργανισμό, για τη σχέση του Μελισσανίδη, μικρομετόχου του ΟΠΑΠ, με την ΑΕΚ

***Οι "ερυθρόλευκοι" ζήτησαν να μη συμμετέχουν στο κουπόνι του στοιχήματος
Άμεση παρέμβαση της ΕΕΑ, μετά από δυο εξώδικα που έστειλε ο Ολυμπιακός στον ΟΠΑΠ για τη σχέση του μικρομετόχου του οργανισμού με την ΑΕΚ. Σύμφωνα με αυτά και για τον προαναφερόμενο λόγο δεν έπρεπε να συμπεριληφθούν στο κουπόνι του στοιχήματος οι αγώνες κυπέλλου των "ερυθρολεύκων", ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι τα δυο εξώδικα, εκ των οποίων το ένα κοινοποιήθηκε στην ΕΕΑ, εστάλησαν πριν από τα προαναφερόμενα ματς.
Μετά την κοινοποίηση του εξωδίκου, ο διευθύνων σύμβουλος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ κλήθηκε από την ΕΕΑ για συζήτηση του θέματος, όπου και υποστήριξε πως οι αγώνες της ΑΕΚ δεν θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι για στοιχηματισμό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ λόγω του ασυμβίβαστου, από τη στιγμή που είναι γνωστό ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης «κινεί τα νήματα» στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ενώ ο γιος του συμμετέχει στη μετοχική σύνθεση του οργανισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βρέντζος αναρωτήθηκε: «Είναι δυνατόν να μην έχετε τόσο καιρό κινήσει διαδικασίες από τη στιγμή που υπάρχει ασυμβίβαστο; Αυτό είναι παράνομο».
Η ΕΕΑ ζήτησε τελικά να σταλεί και σχετικό υπόμνημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός με τις θέσεις της, προκειμένου το θέμα να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση που θα γίνει στις 20 Απριλίου. Θα είναι η τελευταία της με την παρούσα σύνθεση, η οποία θα αλλάξει στο τέλος Απριλίου.
Ακόμη η Επιτροπή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε δώσει άδεια για συμμετοχή της ΑΕΚ στο κουπόνι του στοιχήματος, έστειλε επιστολή στον ΟΠΑΠ με αφορμή ότι οι αγώνες κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ συμπεριλήφθηκαν στο κουπόνι του "Πάμε Στοίχημα" και ζητά διευκρινήσεις για τη σχέση της οικογένειας Μελισσανίδη με τον οργανισμό. 
Από τα εξώδικα προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει να συμμετέχει στο κουπόνι του στοιχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΕΔΩ