Η Κουρομπύλια ξετρέλανε τον Πλατινί - Το ραντεβού με τον Ντάλας

Η διεθνής βοηθός Χρύσα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής) κάνει μια πολύ καλή χρονιά στην Σούπερ Λίγκα και η απόδοσή της αποτέλεσε και το… διαβατήριο, ώστε ο Ντάλας να… ρισκάρει και να την ορίσει βοηθό στο ματς του Γιουρόπα Λιγκ Τορίνο-Ατλέτικ Μπιλμπάο 2-2, το οποίο διαιτήτευσε ο Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου). Η Κουρομπύλια είχε πολύ καλή απόδοση σε σημείο που να την παρατηρήσει και ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί, ο οποίος μόνο καλά λόγια είχε να πει. Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα «έβγαλε» γυναίκα βοηθός στην Ευρώπη μετά από έντεκα χρόνια.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ντάλας ζήτησε ραντεβού μαζί της, το οποίο πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί. «Σου μεταφέρω όχι μόνο τα δικά μου συγχαρητήρια αλλά και του προέδρου της ΟΥΕΦΑ. Ο κύριος Πλατινί ξετρελάθηκε με την εμφάνισή σου. Συνέχισε έτσι. Ήσουν πολύ καλή. Με την ανάλογη προσπάθεια μπορείς να φτάσεις σε υψηλό επίπεδο». Εννοείται ότι η Κουρομπύλια θα οριστεί και στο μέλλον, καθώς είναι ειλημμένη η απόφασή της ΟΥΕΦΑ να προβάλλεται και η γυναικεία διαιτησία.
Το ραντεβού Ντάλας-Κουρομπύλια έγινε στις 10 το πρωί, όμως πριν ο Σκοτσέζος αναχωρήσει ζήτησε να μιλήσει και με τον Τάσο Παπαπέτρου (Αθηνών). Γίνεται αντιληπτό ότι η συγκεκριμένη συνάντηση, η οποία ξεκίνησε μια ώρα μετά, έγινε σε διαφορετικό κλίμα, αφού στις 14 Φεβρουαρίου ο 30χρονος ρέφερι διαιτήτευσε Ολυμπιακός-Εργοτέλης 3-0 και δεν καταλόγισε έξι πέναλτι υπέρ των «ερυθρολεύκων». Μάλιστα ο Σκοτσέζος φέρεται να σχολίασε πως «είναι η χειρότερη διαιτησία που έχω δει». Επίσης, του έδωσε κάποιες συμβουλές σε τεχνικά θέματα και τον ρώτησε για τους λόγους του… ναυαγίου στο προαναφερόμενο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ντάλας δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την απόδοση του Παπαπέτρου. Τον είχε δει και ο ίδιος στο γήπεδο, συγκεκριμένα στο ματς Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή 1-0, όπου κι εκεί δεν καταλόγισε δυο πέναλτι. Παραμένει άγνωστο πόσο καιρό θα μείνει εκτός ορισμών ο νεαρός διαιτητής και η διαχείριση που θα γίνει από πλευράς ΚΕΔ.