Γιατί ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει σοβαρά και με αφαίρεση βαθμών: 1) Εχουμε εισβολή φιλάθλων μέσα στο γήπεδο, 2)Τα επεισόδια είχαν διάρκεια, 3)Υπήρξε τραυματισμός αξιωματούχου αγώνα, συγκεκριμένα του υπευθύνου ασφαλείας της Σούπερ Λίγκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 15, 3δ και 3 στ



Σήμερα απολογείται ο Παναθηναϊκός στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για τα εκτεταμένα επεισόδια στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Στο κατηγορητήριο καταγράφονται αναλυτικά τα πάντα, αφού βασίζεται στο φύλλο αγώνα, στην έκθεση της αστυνομίας και στην έκθεση των παρατηρητών. Το πιο σοβαρό εμπόδιο για τον Παναθηναϊκό έχει να κάνει με το ό,τι στο "ντου" διαρκείας τραυματίστηκε από ρίψη καρέκλας στο πρόσωπο ο υπεύθυνος ασφαλείας της Σούπερ Λίγκας κ. Τσάτσο. Ο τραυματισμός αξιωματούχου αγώνα είναι άκρως επιβαρυντική περίπτωση, χωρίς να παραβλέπουμε τα υπόλοιπα αίσχη (δολοφονικές φωτοβολίδες κατά Μαρινάκη, Νικοπολίδη αλλά και τον τραυματισμό του Κασάμι σε μια από αυτές).
Ενα νομικό τρικ που αναμένεται να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος να ζητήσει αναβολή για να κοπάσει ο θόρυβος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΝΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ! ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ CAS!!!

ΠΗΓΗ: www.thessports.gr

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για τα επεισόδια στη Λεωφόρο, αλλά είναι βέβαιο πως περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πως θα εξελιχθεί η υπόθεση με την τιμωρία του Παναθηναϊκού.
Ωστόσο σύμφωνα με κύκλους προσκείμενους στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ τονίζεται ότι θα κινηθεί προς πάσα κατεύθυνση για την κάθαρση του ποδοσφαίρου και την ύπαρξη ισονομίας. Κι αυτό διότι οι πράξεις βίας πρέπει να τιμωρούνται δίκαια και αυστηρά, σύμφωνα με τους κανονισμούς που υπάρχουν και θα πρέπει να εφαρμόζονται σε όλες τις περιπτώσεις.
Επίσης από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκαθαρίζουν πώς εκτός από τους φυσικούς, υπάρχουν και οι ηθικοί αυτουργοί επεισοδίων, κάτι που αποτελεί σαφή αιχμή για την συμπεριφορά του πορπονητή του Ολυμπιακού. Βίτορ Περέιρα.
Από κει και πέρα ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να «ασχολήθει» επίσημα με την υπόθεση του Παναθηναϊκού, τουλάχιστον στα εγχώρια όργανα, ωστόσο αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο εμπλοκής σε περίπτωση που το θέμα φτάσει στο CAS. Όπως ακριβώς δηλαδή έκαναν πέρσι οι «πράσινοι» με την υπόθεση του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.