Τι συζητήθηκε στην ΕΠΟ στην συνάντηση με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών FIFPro

ΠΗΓΗ: www.epo.gr

Τον γενικό γραμματέα της FIFPro Τέο Φαν Σένγκελεν και τον νομικό της σύμβουλο Χόφμαν Μπάουερ δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γεώργιος Γκριτζίκης.
Παρόντες στη συνάντηση ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ Παυσανίας Παπανικολάου, ο πρόεδρος της Super League Γεώργιος Μποροβήλος, ο πρόεδρος της Football League Σπύρος Καλογιάννης, ο υπεύθυνος οικονομικών της Football League Γεώργιος Στούπας και εκ μέρους του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών οι Διονύσης Δημόπουλος (πρόεδρος), Κώστας Πούλιος (γενικός γραμματέας), Σταμάτης Συρίγος (ταμίας) και οι νομικοί σύμβουλοι του ΠΣΑΠ Εμμανουήλ Αλαφραγκής και Αθανάσιος Μακρυνιώτης.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της ΕΠΟ, των λιγκών και των οργανισμών που εκπροσωπούν τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Επίσης, συμφώνησαν ότι η συνεργασία αυτή πρέπει και θα συνεχιστεί και επεσήμαναν πως όλες οι πλευρές μαζί μπορούν να δώσουν λύσεις σε πολλά από τα σημαντικά και φλέγοντα ζητήματα του ποδοσφαίρου. Μεταξύ των λύσεων και η προοπτική κανονιστικών τροποποιήσεων για την πιο εύρυθμη λειτουργία της οικονομικής σχέσης μεταξύ ποδοσφαιριστών και συλλόγων.