Ολοι θα είναι στο... μικροσκόπιο

***ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ!!!

Οι άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη στα διαιτητικά σεμινάρια που γίνονται δυο φορές τον χρόνο, μια το καλοκαίρι και μια Φεβρουάριο μήνα. Οι διαιτητές θα είναι σα να… παίζουν στο Big Brother. Οι παράγοντες της Επιτροπής Διαιτησίας θα παρακολουθούν τη συμπεριφορά των ρέφερι ακόμη και κατά τη διάρκεια του φαγητού, αν τρώνε πολύ ή λίγο! Θα περνούν από μικροσκόπιο ακόμη και πως συμπεριφέρονται σε άλλους συναδέλφους τους, αν είναι ανοιχτοί ή κλειστοί τύποι. Θα κρατούν σημειώσεις για τα πάντα.
Κάποια στιγμή οι διαιτητές θα χωριστούν σε ομάδες. Κάθε μία θα παρακολουθήσει από 12 επίμαχες φάσεις για να αποφανθεί για τα εξής: φάουλ, όχι φάουλ, φάουλ με κίτρινη, φάουλ με κόκκινη. Στο τέλος ο αρχηγός θα κάνει και την παρουσίαση. Στην ομάδα του Σιδηρόπουλου θα είναι δύο κορυφαίοι ρέφερι. Ο Ολλανδός Κάϊπερς, ο ρέφερι του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ (Ρεάλ-Ατλέτικο 4-1), ο Γερμανός Μπρίχ που διαιτήτευσε τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ Σεβίλη-Μπενφίκα και ο Άγγλος Τέιλορ.

Όπως αναφέραμε στο ίδιο σεμινάριο συμμετέχει και ο Κουκουλάκης. Στην ομάδα του για τα βίντεο τεστ βρίσκεται ο Γερμανός, αλλά τουρκικής καταγωγής Αϊτεκίν και ο Ισπανός Μπορμπαλάν. Από την πλευρά της η Θάλεια Μήτση για τον ίδιο σκοπό θα συνεργαστεί με τον Σουηδό Έρικσον, τον Τούρκο Τσακίρ και τον Ιταλό Ορσάτο.