Στο κενό και οι κινήσεις του Πιλάβιου


Κάποιες κινήσεις για να βολιδοσκοπήσει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την υποψηφιότητά του φέρεται να κάνει και ένας ακόμη πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ. Πρόκειται για τον Σοφοκλή Πιλάβιο και σύμφωνα με όσα διέρρευσαν φέρεται να επικοινώνησε με κάποιους προέδρους ποδοσφαιρικών ενώσεων τους οποίους θεωρούσε κοντά του την εποχή της διοίκησής του, όμως το γεγονός ότι διέρρευσαν κάποιες συγκεκριμένες επαφές μπορεί και να αποτελέσει απόδειξη ότι ούτε αυτός βρίσκει την ανάλογη στήριξη.
Ο Πιλάβιος ήταν απρόσιτος την εποχή που ασκούσε την προεδρία της ομοσπονδίας και αυτό το βρίσκει μπροστά του. Επιπλέον βρίσκει μπροστά του ότι είχε αποστασιοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα από τα πράγματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Οι ποδοσφαιρικές ενώσεις έχουν προβλήματα και για την λύση τους δεν προσδοκούν σε πρόσωπα αλλά στην επίλυσή τους μέσω ισχυρής υποψηφιότητας και αυτό το μήνυμα στέλνουν με την στήριξη στον Γκιρτζίκη. Υπάρχει πιθανότητα η κίνηση του Πιλάβιου να αποτελεί και προσπάθεια κάποιων για την διάσπαση της πλειοψηφίας. Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ φέρεται να είναι τακτικός συνομιλητής με συγκεκριμένη ποδοσφαιρική πλευρά.

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα είναι εξαιρετικά απίθανο ο Σοφοκλής Πιλάβιος να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ομοσπονδίας. Που θα βρει τις οκτώ ενώσεις που χρειάζονται για να τον στηρίξουν;