Η διαφωνία για Τσάρτα, Βρύζα

***ΜΗΠΩΣ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΕΠΕΙΔΗ... ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ;



Ψάχνει το κατάλληλο πρόσωπο η αντιπολίτευση για την προεδρία της ΕΠΟ, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για διάφορους λόγους δεν μπορούν να καταλήξουν σε κάποιον παράγοντα. Στο παρελθόν υπήρξαν δημοσιεύματα, τα οποία δεν διαψεύστηκαν και σύμφωνα με τα οποία οι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ φέρονται να ασχολούνται με τις εκλογές της ΕΠΟ και οι Μελισσανίδης-Σαββίδης κατέληξαν στον Βασίλη Γκαγκάτση. Όμως, στη συνέχεια προέκυψε και το όνομα του Γιώργου Λυσσαρίδη, του πρώην ΓΓΑ στον οποίο κάποια στιγμή ο Σαββίδης είχε προτείνει να αναλάβει την προεδρία του ΠΑΟΚ.
Από κει και πέρα υπάρχουν και άλλα ονόματα που… παίζουν. Σύμφωνα με πηγές η πλευρά της ΑΕΚ προσπαθεί να προωθήσει τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσάρτα για την προεδρία της ΕΠΟ. Η… απάντηση από τον ΠΑΟΚ, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να είναι ο Ζήσης Βρύζας ή ο Μάκης Γκαγκάτσης.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ενώ από την πλευρά της συμπολίτευσης της ΕΠΟ προέκυψε αμέσως το όνομα του Γιώργου Γκιρτζίκη, η αντιπολίτευση έχει μπει σε …χορό ονομάτων. Κάποιοι εκτιμούν ότι θα κατεβάσει τον Λυσσαρίδη.
Η ουσία είναι ότι δεν έχουν ενώσεις, οι οποίες να στηρίξουν αυτή την κίνηση. Μήπως ο Γκαγκάτσης έκανε πίσω και πέταξε το… μπαλάκι επειδή έχει καταλάβει ότι δεν θέλει να χάσει για δεύτερη φορά;

Κάθε απάντηση δεκτή…