"Η στοχοποίηση γίνεται από εσάς"

***Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΩΠΗΛΗΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΥ.
***ΤΙ ΓΡΑΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΠΑΟ-ΚΕΡΚΥΡΑ 2-0.

Στο μάτι του… κυκλώνα βρέθηκε ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος, ο οποίος ήταν τέταρτος στον αγώνα Παναθηναϊκός-Κέρκυρα 2-0. Ο Τρικαλινός ρέφερι αποδοκιμάστηκε από την αρχή του αγώνα, για την ακρίβεια από την ώρα που βγήκε για ζέσταμα μέχρι το τέλος.
Το… ρεσιτάλ των «πρασίνων» συνεχίστηκε και μετά τη λήξη του αγώνα αλλά σε ρυθμούς… υποκρισίας. 
Τι εννούμε; «Συγχαρητήρια για την εμφάνιση σας. Δεν έχουμε κανένα παράπονο. Σας έχουμε εμπιστοσύνη, μην ακούτε τίποτα. Μην ασχολείστε με αυτά που γράφουν οι εφημερίδες», είπε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟ Στράτος Σωπήλης, ο οποίος επισκέφθηκε τους διαιτητές μετά τη λήξη του ματς.
Φυσικά τα παραπάνω δεν έμειναν χωρίς απάντηση από τον διαιτητή Μάριο Λαμπρόπουλο (Ηλείας): «Ευχαριστούμε αλλά η στοχοποίηση γίνεται από εσάς. Ήταν απαράδεκτο αυτό που συνέβη με τον Αρετόπουλο που είναι συνάδελφός μου. Δεν μας προστατεύσατε. Τον έβριζαν συνεχώς και δεν μίλησε κανείς σας. Ούτε κάνατε τίποτα για να το αποτρέψετε». Από την πλευρά του ο Σωπήλης είπε: «Έχετε δίκιο. Ότι μπορούμε κάνουμε».  
Όλα τα συνθήματα κατά του Αρετόπουλου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα και αποκορύφωμα ήταν στο 83’. Σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν για τον τέταρτο διαιτητή του αγώνα της ομάδας τους: «Αρετόπουλε μπινέ π..ς γιε» και «Είναι π..α του Αρετόπουλου η μάνα».
Αυτά ήταν τα… λάιτ συνθήματα της εξέδρας του Παναθηναϊκού. Οι οπαδοί της ομάδας επιτέθηκαν με αισχρότερα συνθήματα και στην οικογένειά του. Οι δε οπαδοί που ήταν πάνω από τον πάγκο δεν άφηναν ησυχία των Αρετόπουλο, καθώς τον έφτυναν. Γενικά δεν τον άφηναν σε ησυχία ούτε να εκτελέσει με ηρεμία τα καθήκοντά του ως τέταρτος.