Από την... κατάψυξη στο Καραϊσκάκη!

Από… απραξία ενός μήνα (= 5 αγωνιστικές) προέρχεται ο Γιώργος Κύζας (Δράμας), ο οποίος θα σφυρίξει τον αγώνα Ολυμπιακός-Πλατανιάς. Ο 33χρονος ρέφερι διανύει την τρίτη του χρονιά στην Σούπερ Λίγκα, είχε ακούσει… καμπάνα για την απόδοσή του στο παιχνίδι Παναθηναϊκός – Βέροια 2-1 που έγινε στις 30 Νοεμβρίου. Ο Κύζας φάνηκε φοβισμένος μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έκανε τα εύκολα δύσκολα. Έπρεπε να δείξει περισσότερες κάρτες αφού οι παίκτες των δυο ομάδων δεν κατάφερναν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους, όμως αποκορύφωμα αποτέλεσε ότι δεν απέβαλε τον Ζέκα με δεύτερη κίτρινη, ο οποίος στο 64’ και θέατρο έκανε και διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι.
Το ματς Ολυμπιακός-Πλατανιάς είναι το δεύτερο των «ερυθρολεύκων» που θα διαιτητεύσει ο Κύζας, καθώς πέρσι σφύριξε Ολυμπιακός-Πανθρακικός 2-0. Φέτος σφύριξε συνολικά τρία ματς (ΠΑΟΚ-Νίκη Βόλου 3-0, Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 1-1 και Λεβαδειακός-Πανιώνιος 1-0). Στην Τούμπα είχε δώσει ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Αθανασιάδη με το οποίοι οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0.
Είναι το πρώτο ματς του Πλατανιά που σφυρίζει ο Κύζας. Βοηθοί του θα είναι οι Γκάγκας, Κουρομπύλια. Τέταρτος στο Καραϊσκάκη (Ολυμπιακός-Πλατανιάς) θα είναι ο Μάκης Ντίτσος (Πρέβεζας) που κι αυτός επιστρέφει από τιμωρία. Βρίσκεται στο… ψυγείο το ίδιο διάστημα με τον Κύζα, καθώς ο Ντίτσος τιμωρήθηκε για το Πανιώνιος-Νίκη Βόλου 2-1.