Σίριαλ έκανε ο Ανδριανός την… ελεημοσύνη προς τα ποδοσφαιρικά σωματεία

***ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (200-300 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ) ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ!
***ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΕΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ... ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ.



Άλλη μια ανακοίνωση από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό για την πενιχρή επιχορήγηση που τα ποδοσφαιρικά σωματεία έπρεπε ήδη να είχαν πάρει. Μόνο να προσέχει να μην κατηγορηθεί για εμπλοκή στα εσωτερικά της ΕΠΟ, καθώς και η ομοσπονδία βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο. Βέβαια ο υφυπουργός έχει έναν λόγο να βρίσκεται στην επικαιρότητα, ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών. Αν ο κ. Ανδριανός νοιάζονταν τα σωματεία θα είχε φροντίσει η επιχορήγηση (200-300 Ευρώ στο καθένα) να εκταμιευθεί μήνες πριν αλλά το μόνο που έκανε για το ποδόσφαιρο ήταν να αναβάλει αγωνιστικές ή να απαγορεύει μετακινήσεις φιλάθλων…

Αναλυτικά η ανακοίνωση Ανδριανού: «Κατ’ εφαρμογή της πρόσφατης σχετικής τροπολογίας που ψηφίστηκε στην Βουλή ύστερα από πρόταση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού, η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου ήδη δέσμευσε, και αναρτά στο διαδίκτυο ανά Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων, τα ποσά της απευθείας κρατικής επιχορήγησης συνολικού ύψους 1.434.100 για την ενίσχυση ποδοσφαιρικών σωματείων, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες για την διάθεση των ποσών».