Επίδειξη δύναμης και μήνυμα νίκης από τον Γκιρτζίκη: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία αμέσως μετά την απόφαση της ΕΠΟ για εκλογές στις 23/01

***ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ.
***ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 23ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ.
Με επίδειξη δύναμης από τον Γιώργο Γκιρτζίκη συνοδεύτηκε η απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ να γίνει έκτακτη ΓΣ για την ανάδειξη προέδρου στις 23 Ιανουαρίου, δηλαδή δυο μέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές. Στο επόμενο… τόνο, δηλαδή αμέσως μετά την προαναφερόμενη απόφαση, ο νυν πρόεδρος της ΚΕΔ δεν έχασε την ευκαιρία να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, η οποία είναι γνωστή από καιρό, για την ηγετική καρέκλα της ομοσπονδίας και όπως χαρακτηριστικά είπε στους παρισταμένους «προσβλέπω στην στήριξη των μελών του ΔΣ και όλων των ενώσεων και ελπίζω ότι θα ανταποκριθώ κατά τον καλύτερο τρόπο στα νέα μου καθήκοντα».
Αν μη τι άλλο η συγκεκριμένη τοποθέτηση αποπνέει μια σιγουριά εκλογής. Επίσης, δεν πρέπει να παραβλέψουμε πως ο Γκιρτζίκης δεν περίμενε τις κινήσεις της αντιπολίτευσης, η οποία έχει ελάχιστη δύναμη, για να βγει μπροστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και το καταστατικό της ΕΠΟ προβλέπει ο Γκιρτζίκης να προταθεί από οκτώ ποδοσφαιρικές ενώσεις, τουλάχιστον 35 (από τις 55 που έχουν δικαίωμα ψήφου) με έγγραφά τους αναμένεται να ανακοινώσουν ανοιχτά την στήριξή τους στο πρόσωπο του έμπειρου παράγοντα. Όπως ήδη έχουμε αναφέρει ο Γκιρτζίκης αναμένεται να ψηφιστεί από τουλάχιστον 45 ενώσεις και για αυτό όσοι γνωρίζουν προβλέπουν μονότερμα, με σοβαρή την πιθανότητα να μην υπάρξει αντίπαλός του! Για αυτό και στην γραπτή του δήλωση ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Σαρρή, έκανε άνοιγμα σε όλους, ελπίζοντας ότι θα είναι πρόεδρος κοινής αποδοχής. Αυτή την σημασία έχει η δήλωσή του σύμφωνα με την οποία «είμαι έτοιμος να προχωρήσω, μετά από κατάθεση προτάσεων και σε συνεργασία με κάθε ενδιαφερόμενο».