Ραντεβού τη Δευτέρα για τη ρήτρα της NOVA


Το… καυτό θέμα της NOVA, έχει να αντιμετωπίσει ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιώργος Μποροβήλος. Συγκεκριμένα η συνδρομητική επιμένει στην ενεργοποίηση της ρήτρας ύψους 2 εκατ. ευρώ, επειδή το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα δεν διεξήχθησαν αγώνες της Σούπερ Λίγκας.
Οι πιέσεις της διοργανώτριας προς τη NOVA δεν έχουν αποδώσει, ούτε δέχεται ευθύνη της ΕΠΟ σε μη ορισμό διαιτητών. Αλλωστε η ομοσπονδία είχε ζητήσει συγκεκριμένο κείμενο από τα μέλη της Σούπερ Λίγκας για να άρει την απαγόρευση, το οποίο δεν υπέγραψαν ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ξάνθη και Νίκη Βόλου.
Το θέμα Σούπερ Λίγκας – NOVA θα λυθεί οριστικά την Δευτέρα. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας Γιώργος Μποροβήλος θα συναντηθεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Πάνο Παπαδόπουλου. Για να αποδειχθεί η σοβαρότητα της κατάστασης αρκεί να αναφέρουμε ότι η συνδρομητική είχε στείλει προειδοποιητική επιστολή με την απειλή ενεργοποίησης της ρήτρας ενώ την Δευτέρα, ημέρα που συνεδρίασε η Λίγκα για την εκλογή προέδρου, με νέα επιστολή της ενημέρωνε ότι επιμένει σε αυτήν.

Γίνεται αντιληπτό πως εφόσον δεν αλλάξει κάτι, κάθε ομάδα θα χάσει πάνω από 100.000 ευρώ, ποσό σημαντικό, επειδή τα τηλεοπτικά είναι το βασικό έσοδο για αρκετές ΠΑΕ.