Πλέον η ΚΕΔ έχει πρόεδρο

Ο ΓΚΙΡΤΖΙΚΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.


Πλέον η ΚΕΔ έχει αποκτήσει διοίκηση. Πλέον η ΚΕΔ έχει πρόεδρο ο οποίος δεν τη διοικεί από το τηλέφωνο όπως ο Καραμελίδης, στον οποίο έλεγαν ό,τι ήθελαν κάποιοι από τους προηγούμενους διαιτητοπαράγοντες.
Ο νυν πρόεδρος Γιώργος Γκιρτζίκης και τις πέντε εργάσιμες μέρες της εβδομάδας διαμένει στην Αθήνα για να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του, τα οποία προβλέπονται από τον κανονισμό. Στην Ξάνθη επιστρέφει μόνο το Σαββατοκύριακο.

Πλέον στην ΚΕΔ φαίνεται ότι υπάρχει πρόεδρος. Άλλωστε τα τρέχοντα θέματα είναι αρκετά, για παράδειγμα η προετοιμασία των αγωνιστικών τεστ των διαιτητών της Φούτμπολ Λιγκ και της Γ’ Εθνικής, όπως επίσης και η συνεργασία με άλλες ενώσεις ώστε η εκπαίδευση των διαιτητών να συντονίζεται από την ΚΕΔ και από κανέναν άλλον. Επίσης, σε προτεραιότητα βρίσκεται και το θέμα της είσπραξης των αμοιβών από τους διαιτητές, το οποίο έχει κολλήσει μεταξύ ΕΠΟ – Λίγκας, όπως και αυτό των οδοιπορικών.