Τον Ιανουάριο τα τεστ των διαιτητών της Football League

***ΟΙ ΡΕΦΕΡΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.




Η νέα ΚΕΔ βάζει το στίγμα της.  Οι εχθρικές αποφάσεις που οδηγούσαν στο… φάγωμα διαιτητών μπαίνουν στο χρονοντούλαπο και κάθε μέρα που περνά η θέση του Μπριάκου γίνεται όλο και πιο δύσκολη.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην Σαββατιάτικη συνεδρίαση της ΚΕΔ ο Χριστόφορος Ζωγράφος κατάφερε να πείσει τον Χιού Ντάλας να μην γίνουν τα τεστ των διαιτητών της Φούτμπολ Λιγκ στο πρώτο εικοσαήμερο του Νοεμβρίου, δηλαδή μετά τα τεστ της Σούπερ Λίγκας. Ο λόγος είναι ότι υπάρχει φόβος πως θα κοπεί αρκετός κόσμος επειδή αλλάζει ο… τρόπος εξέτασης και αντί για τα 24 150αρια, θα τρέξουν το yo yo test, το  ariet και το coda. Ετσι τα τεστ της Φούτμπολ Λιγκ θα γίνουν τον Ιανουάριο και οι ρέφερι της κατηγορίας θα ειδοποιηθούν (και επίσημα) στις επόμενες μέρες για να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Να προσθέσουμε ότι κάποιοι ήθελαν τα αγωνιστικά τεστ να γίνουν με ειδοποίηση της τελευταίας στιγμής όπως και στην Σούπερ Λίγκα, άρα να καθαρίσουν και πάλι… στεγνά ρέφερι, ώστε να έρθουν άλλοι νεώτερης ηλικίας.

Με την Σούπερ Λίγκα δεν αλλάζει κάτι. Τα αγωνιστικά τεστ θα γίνουν στις 14-15 Νοεμβρίου και όσοι κοπούν είναι σίγουρο ότι θα έχουν δεύτερη ευκαιρία.