Έβρισε τους διαιτητές, δυσφήμισε το ποδόσφαιρο ο προκλητικός Αναστασίου και κινδυνεύει με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους 2-6 μήνες

***ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ;
***ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ (ΑΡΘΡΑ 10 ΚΑΙ 11 ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ) ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ (ΑΡΘΡΑ 25 ΚΑΙ 26).
***ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ «ΑΛΗΤΕΣ» ΤΟΥΣ ΡΕΦΕΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΣΠΑΘΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ.
***ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΤΣ.
***ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ.
***ΕΔΩΣΕ ΤΟ... ΣΩΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ.




Σ.Σ. ΙΔΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Εψαχνε για άλλοθι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου, καθώς δημοσιεύματα τον ήθελαν να ακούει... τριγμούς στην καρέκλα του. Ηταν προκλητικός από την αρχή του αγώνα (Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0) και με το παραμικρό τα έβαζε με την διαιτησία, χωρίς να υπάρχει λόγος. Η απαράδεκτη συμπεριφορά του ανάγκασε τον τέταρτο διαιτητή Ηλία Σπάθα να τον αποβάλει, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αποκάλεσε «αλήτες» τους διαιτητές σύμφωνα με όσα γράφθηκαν στο φύλλο αγώνα. Ο Αναστασίου δεν έβγαινε ούτε όταν ο Σπάθας έδωσε εντολή να πάει στα αποδυτήρια, ούτε όταν ο Καλογερόπουλος, με τη σειρά του, του ζήτησε να εγκαταλείψει τον πάγκο εξαιτίας της συμπεριφοράς τους. Ετσι ο Αθηναίος ρέφερι αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά το ματς και ο Αναστασίου κατάλαβε ότι δεν τον έπαιρνε για περισσότερα αφού είχε «ανάψει» και η κερκίδα.

Και να σκεφθεί κανείς ότι πέρσι το καλοκαίρι, όταν είχε αναλάβει τον ΠΑΟ, δήλωσε ότι δεν θα ασχολείται με τη διαιτησία.