Χάδι στον Αναστασίου

***Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΠΕΣΕ ΣΕ... ΑΦΡΟ.
***Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΝΗ 2-6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
***ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ.
***ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.



Απαράδεκτη απόφαση εξέδωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, καθώς τιμώρησε τον τεχνικό του Παναθηναϊκού Γιάννη Αναστασίου με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους διάρκειας μόνο δέκα ημερών. Μια απόφαση που δεν προβλέπεται από τον κανονισμό, διότι ο Αναστασίου είχε κληθεί με βάση το άρθρο 11 του Πειθαρχικού προβλέπει ποινή δυο έως έξι μήνες.

Η υπόθεση αφορά το ματς Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0, όπου Αναστασίου αποβλήθηκε επειδή αποκάλεσε «αλήτες» τους διαιτητές, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα. Δεν τέθηκε καν θέμα δυσφήμισης του ποδοσφαίρου επειδή αρχικά δεν έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ο Καλογερόπουλος να αναγκαστεί να διακόψει το προσωρινά το παιχνίδι. Στην απολογία του ο Αναστασίου αρνήθηκε ότι εξύβρισε τους διαιτητές, όμως είναι γνωστό ότι το φύλλο αγώνα δεν χωρά ανταπόδειξη.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 8ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ι.Αναστασίου (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του κ.Ι. Αναστασίου: επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ι.Αναστασίου α)ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και β) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.


* Η υπόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναβλήθηκε.