Αλλοίωσε αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη ο απαράδεκτος Μαντάκης

***ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΛΑΘΟΣ Ο ΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΣΑΜΙ ΣΤΟ 66’.
***ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.
***ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΕΙΝΑΙ 15-15 ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΚΑΤΟΧΗ ΜΠΑΛΑ 61 % ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΙΑ ΔΟΚΑΡΙΑ, ΚΑΙ 39 % ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.
***Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ.




Σε ένα ματς κυπέλλου (Ολυμπιακός – Πανιώνιος 1-1) που ήταν εύκολο διαιτητικά ο Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας) κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και οι «ερυθρόλευκοι» να αδικηθούν όπως συνέβη ουκ ολίγες φορές και στο πρωτάθλημα. Ναι, ο απαράδεκτος ρέφερι κατάφερε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα, καθώς ο Ολυμπιακός, που έπαιξε με αναπληρωματικούς και είχε τρία δοκάρια, δικαιούνταν τη νίκη.
Κορυφαίο λάθος του Μαντάκη ο μη καταλογισμός πέναλτι στον Κασάμι στο 66’ σε ανατροπή του από τον Ντουρμισάι. Ο ρέφερι είδε επιθετικό φάουλ ενώ ο παίκτης του Πανιωνίου είναι ο μόνος που κράτησε (και μάλιστα για αρκετή ώρα) τον παίκτη του Ολυμπιακού, τον οποίο τελικά έριξε κάτω.
Επίσης, στο 82’ δεν έδωσε φάουλ στον Κασάμι, ο οποίος ανατράπηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής (αριστερά) και έπεσε μέσα.
Αυτά είναι τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα.
Οι απίθανες υποδείξεις του Μαντάκη ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Σε ένα ματς με κατοχή μπάλας 61 % υπέρ του Ολυμπιακού τα φάουλ είναι15-15 και οι κίτρινες 2-2. Στον Πανιώνιο έδινε πολύ εύκολα φάουλ ενώ στους «ερυθρόλευκους» έπρεπε τα μαρκαρίσματα να είναι σκληρά.