Οι διαιτητικές «κοτρώνες» κατά των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

***ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!
***ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΑ… ΦΑΛΤΣΑ.
***ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ… ΣΠΡΩΞΙΜΟ.




Οσο και αν φωνάζει ο Παναθηναϊκός για την διαιτησία δεν πείθει. Και ο λόγος είναι ότι οι «πράσινοι», μαζί με τον ΠΑΟΚ, είναι οι σούπερ ευνοημένοι της χρονιάς, με αγωνιστικά «. Κάθε αγωνιστική έχουν γίνει σοβαρά λάθη υπέρ τους σε σημείο που δεν θα είναι εκτός πραγματικότητας, αν κάποιος θεωρήσει πλασματική την βαθμολογική θέση τους.
1η Αγωνιστική
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1: Είχαμε αλλοίωση αποτελέσματος υπέρ των «πρασίνων». Στο 83’ ο διαιτητής Δημήτρης Θάνος …ονειρεύτηκε πέναλτι, σε μια φάση που ο Μαχαίρας δεν έχει καλά καλά επαφή με τον Ατζαγκούν! Μέχρι και ο Αναστασίου παραδέχθηκε ότι ο ρέφερι έκανε λάθος. Στο 89’ ο Τριανταφυλόπουλος έσπρωχνε τον Κονέ να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου και ο δεύτερος αντέδρασε. Ο πρώτος έπρεπε να δεχθεί την κόκκινη και ο παίκτης της ομάδας της Βοιωτίας την κίτρινη.
2η Αγωνιστική
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-1: Την σκυτάλη πήρε ο Κουκουλάκης. Στο 23’ (και ενώ το ματς ήταν στο 0-0) ο 39χρονος ρέφερι έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου, όταν ο Μπούρμπος έσπρωξε τον Κολοβό εντός της περιοχής. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟ σκόραρε στα τελευταία λεπτά.
3η Αγωνιστική
ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0: Στο 92’ του αγώνα ο Αθηναίος Τριτσώνης έδειξε κίτρινη στον Κλωναρίδη σε μια ενέργεια που είναι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας! Κανονικά ο επιθετικός του Παναθηναϊκού θα έπρεπε να δει …τρεις κόκκινες μαζί, καθώς έχουμε να κάνουμε με βίαιη απώθηση του Χωριανόπουλου! Ο Κλωναρίδης δεν θα έπαιζε στο εκτός έδρας ματς της ομάδας του με τον Πλατανιά.
4η Αγωνιστική
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3: Ο Αρετόπουλος (Τρικάλων) μπορούσε να αποβάλλει τον Κουτρουμπή, είτε με απευθείας κόκκινη στο τάκλιν του στο 29΄, είτε με δεύτερη κίτρινη σε φάουλ-ορισμός στον Τόρες στο 35΄, όμως στην δεύτερη περίπτωση δεν έδωσε τίποτα. Πιθανόν να τον επηρέασε το… αφιέρωμα του έκτακτου «Παράγκα κι Οραμα», του περιοδικού-φάντασμα.
5η Αγωνιστική
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1-0: Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις με τον Αμπάρκιολη. Στο 43’ ο Κοτσαρίδης πήγε με τις τάπες στον Σίλντενφελντ, βρίσκοντάς τον στην επικαλαμίδα αλλά έπρεπε να αποβληθούν και οι δυο, ο Κροάτης για την αντίδρασή του. Στο 49’ δεν έδειξε κόκκινη στον Κουτρουμπή, ο οποίος κλώτσησε αντίπαλο.
6η Αγωνιστική
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΦΗ 1-2: Ο Κομίνης χάρισε κάρτες σε παίκτες του Παναθηναϊκού και… φόρτωνε τον ΟΦΗ. Οι «πράσινοι» είδαν μια κάρτα (Κουτρουμπής στο 83') και οι Κρητικοί έξι. Ομως, ο Κομίνης δυο φορές χαρίστηκε στον Ζέκα (στο 46' που ανέβηκε στον ώμο αντιπάλου και στο 53', όταν κλώτσησε τη μπάλα μακριά επειδή εκνευρίστηκε σε υπόδειξη οφσάιντ) αλλά και στον Λαγό( στο 30' για φάουλ στον Φερνάντεθ και στο 47' που έκανε... κομπολόι τον Περογραμβράκη) και στον Επίσης, σφύριζε φάουλ υπέρ των γηπεδούχων σε… φύσημα του αέρα.
8η Αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0: