Ορισμός Τριτσώνη: Ηταν κακός, αποδείχθηκε χείριστος

***ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ.
***Ο ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ... ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ Η ΟΥΕΦΑ!!!
***ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ...ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΡΕΦΕΡΙ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΕΙΧΑΝ ΑΣΥΛΙΑ. ΤΥΧΑΙΟ;
***ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.


Εκανε... μπαμ ο ορισμός του Τριτσώνη (Αθηνών) για το Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-0. Ο ρέφερι είναι ντεφορμέ, καθώς προέρχονταν από κακή εμφάνιση στο Καλλονή - Παναθηναϊκός 1-0, όμως οι Ντάλας, Μπριάκος δεν τον τιμώρησαν γιατί έτσι κάνει και η ΟΥΕΦΑ!!! Είναι η νέα ...καραμέλα για να δουλεύουν τον κόσμο και να παίζουν οι ρέφερι, μέσα σε αυτούς και ο Τριτσώνης, που έχουν ασυλία.
Δεν είναι δυνατόν πράγματα που βλέπει όλος ο κόσμος να μην τα λαμβάνουν υπόψη αυτοί που κάνουν ορισμούς. Το τελευταίο λέγεται και ανικανότητα. 
Εξόφθαλμο και διαιτητικά εγκληματικό το λάθος του Τριτσώνη στο Περιστέρι. 
Έχουμε τον ορισμό ενός κορυφαίου (δεν πάει άλλο!!!) διαιτητικού σφάλματος. Η φάση είναι στο 65' του αγώνα Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-0 και πρόκειται για μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη πάνω στον Αφελάι. Ο διαιτητής Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών) θα πρέπει να έχει πάει για... τσάι ή να φοβόταν να δώσει όχι απλά την εξόφθαλμη αλλά  ταυτόχρονα "εγκληματική" παράβαση. Ούτε φάουλ δεν σφύριξε ο Αθηναίος ρέφερι. Αν και πρόκειται για φάση που έπρεπε να δείξει τρεις κόκκινες μαζί στον αμυντικό του Ατρομήτου!!!!!!
Με τέτοιους διεθνείς, για αυτό δεν προοδεύει η ελληνική διαιτησία στην Ευρώπη.

ΟΣΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ