Κίνδυνος να χαθεί θέση διεθνή διαιτητή

***Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΡΡΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕΦΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΦΙΦΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΙΝΑΚΩΝ.
***ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ: ΠΕΡΣΙ Η ΟΥΕΦΑ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.




Μπορεί ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) να οδεύει ολοταχώς για την ελίτ κατηγορία της ΟΥΕΦΑ, όμως η ελληνική διαιτησία κινδυνεύει να δεχθεί ένα σοβαρό πλήγμα. Υπάρχει κίνδυνος αν δεν γίνουν αλλαγές στη λίστα, πέραν της κάλυψης του κενού του Τάσου Κάκου, να χαθεί θέση διεθνή διαιτητή, επειδή στον πίνακα των ρέφερι με το σήμα της ΦΙΦΑ μπορεί να είναι κάποιος, ο οποίος κινδυνεύει να βρεθεί εκτός Σούπερ Λίγκας, άρα δεν θα μπορεί το 2015 να σφυρίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επιπλέον στους υπάρχοντες διεθνείς συμπεριλαμβάνεται ρέφερι, ο οποίος δεν μπορεί να ανέβει κατηγορία στην κλίμακα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, κάτι που μπορεί να εκληφθεί από την OΥΕΦΑ ότι η Ελλάδα δεν ενδιαφέρεται να έχει διαιτητές που μπορούν να προσφέρουν.

Η υπόθεση είναι πάρα πολύ σοβαρή. Ηδη πέρσι ήρθε το μήνυμα με τη μείωση του αριθμού των θέσεων των γυναικών διεθνών διαιτητών από τέσσερις σε τρεις.
Κάθε απάντηση δεκτή...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ