Θέματα ΟΥΕΦΑ ο Ντάλας τα γνωρίζει, όχι όμως ο τμηματάρχης!

***Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΙΤΣΩΝΗ ΣΤΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ.





Πράγματα που έχουν σχέση με την ΟΥΕΦΑ ο Ντάλας λογικά τα γνωρίζει, όχι όμως ο τμηματάρχης. Λογικό; Αρα ο Σκοτσέζος γνώριζε ότι ο Παππάς έχει διεθνείς υποχρεώσεις, όπως επίσης και ότι οι Τριτσώνης, Σπάθας βρίσκονται στο σεμινάριο της ΟΥΕΦΑ για τους επιπρόσθετους. Δεδομένου ότι στη Νιόν γίνεται πολύ δουλειά πότε θα προετοιμαστεί ο Τριτσώνης;

Ο υπεύθυνος ορισμών (που φυσικά δεν είναι ο Ντάλας) όφειλε να προστατέψει και τον διαιτητή. Η επιλογή Τριτσώνη στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός δείχνει ότι δεν υπάρχει προγραμματισμός. Με τέτοιες κινήσεις δεν φαίνεται αλλαγή νοοτροπίας αλλά γυρίζουν την διαιτησία πολλά χρόνια πίσω ενώ δεν λείπουν και οι συνειρμοί με το τι γινόταν πέρσι. Και οι διαιτητές άνθρωποι είναι, ενώ όταν σφυρίζουν πρέπει να έχουν καθαρό μυαλό και να είναι ξεκούραστοι.


Λένε ότι οι διαιτητές είναι πολλοί, όμως ορίστηκε να σφυρίξει στο Περιστέρι ο Τριτσώνης, αν και γυρίζει απόψε από το εξωτερικό! Ακόμη και αν επρόκειτο για ποδοσφαιρική ομάδα από την Ελβετία που είχε υποχρεώσεις στην Ελλάδα ή διεθνής διαιτητής από την Ελβετία στην Αθήνα, θα ερχόταν το αργότερο το μεσημέρι της Παρασκευής!