Προέρχεται από φάλτσα

***Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΠΑ.

***ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΕΚ - ΡΟΜΑ 1-2 ΕΔΩΣΕ ΑΣΤΕΙΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ.



Πρώτος φετινός ορισμός για τον Ανδρέα Παππά (Αθηνών), ο οποίος το Σάββατο 30/08 θα σφυρίξει Παναιτωλικός – Ολυμπιακός. Ο διεθνής ρέφερι, με βάση την απόδοσή του στα φιλικά Ολυμπιακός – Μπιλμπάο 0-0 και ΑΕΚ – Ρόμα 2-1 έχει δείξει ότι είναι ντεφορμέ. 

Στο Καραϊσκάκη έκανε λάθη σε υποδείξεις φάουλ, όμως το περασμένο Σάββατο στο Ολυμπιακός Στάδιο καταλόγισε ανύπαρκτο (έως αστείο) πέναλτι υπέρ του Γεωργέα, σε φάση που ο αντίπαλός του είχε βρει τη μπάλα. Ετσι ο Ντακόλ ευστόχησε από την άσπρη βούλα.

Φαίνεται ότι ο Παππάς ξεκίνησε, όπως τελείωσε. Λάθη είχε κάνει και στο παιχνίδι κυπέλλου Ολυμπιακός – Ατρόμητος 0-0, όπου δεν καταλόγισε πέναλτι – μαρς υπέρ του Ολαϊτάν στα τελευταία λεπτά. Στο ματς πρωταθλήματος Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 2-1 ανέχθηκε τα σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων που σε κάποιες φάσεις τον πήγαιναν και… καροτσάκι. 

Βλέπουμε ότι στα τρία τελευταία ματς ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει με τον Παππά. Βέβαια την προηγούμενη σεζόν ο Αθηναίος διαιτήτευσε και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 4-0, Αρης – Ολυμπιακός 0-2, όπου είχε πολύ καλές διαιτησίες.