Ο Κουκουλάκης πέρασε τα τεστ





Ηταν αναμενόμενο από την στιγμή που ο Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου) πριν από δυο εβδομάδες είχε περάσει το yo yo τεστ της ΟΥΕΦΑ να κάνει το ίδιο και με τα αγωνιστικά τεστ της Σούπερ Λίγκας. Την περασμένη εβδομάδα δεν έλαβε μέρος σε αυτά της Σούπερ Λίγκας, προκειμένου να προφυλαχθεί, καθώς είχε αγώνα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Έτσι το βράδυ της Πέμπτης ο Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου) βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιου Γάλλου. Δεν χρειαζόταν να τον δει ο Ντάλας να τρέχει, καθώς αυτό είχε συμβεί στο yo yo τεστ στη Νιόν της Ελβετίας και έτρεξε τα 40αρια και τα 150αρια υπό το βλέμμα του μέλους της ΚΕΔ, Φραγκίσκου Σωμαρακάκη και του εθνικού γυμναστή των διαιτητών, Βασίλη Λώλη.

Στο Δημοτικό Στάδιο Γάλλου έγιναν τα αγωνιστικά τεστ των ρέφερι της Κρήτης. Κόπηκαν οι διαιτητές της 4ης κατηγορίας Κουρκούνας (Χανίων), Φλουρής (Ηρακλείου) και Χαραλαμπάκης (Ηρακλείου) και από τους βοηθούς 3ης κατηγορίας ο Φινοκαλιώτης (Λασιθίου).


Πριν τις αγωνιστικές δοκιμασίες προηγήθηκε σεμινάριο σε αίθουσα που παραχώρησε η ΠΑΕ Επισκοπή, της οποίας τα γραφεία βρίσκονται δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Γάλλου. Το σεμινάριο ήταν διάρκειας τριών ωρών. Το μέλος της ΚΕΔ Φραγκίσκος Σωμαρακάκης έκανε τα βίντεο τεστ και ανέλυσε τροποποιήσεις τον κανονισμών. 

Παράλληλα η ΕΠΣ Ρεθύμνου φρόντισε να οργανωθούν όλα με κάθε λεπτομέρεια και για να βοηθήσει σε αυτό «επιστρατεύθηκε» και ο διαιτητής της Σούπερ Λίγκας Μιχάλης Βοσκάκης.