Τα... αποπαίδια, όπως παλιά




Έχουν νόημα οι ορισμοί των παρατηρητών της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Υπάρχουν κάποιοι που είδαν τις επιλογές που αποτέλεσαν σκοτσέζικο ντους για αυτούς. Ετσι ...επέστρεψαν στο παρελθόν και η πλάκα είναι ότι η "γκρι", που δεν αποκλείεται να γίνει και "μαύρη" λίστα περιλαμβάνει αρκετούς έμπειρους. Βλέπετε πήραν το μήνυμα με τη σειρά των ορισμών, δηλαδή ποιοι ξεκίνησαν, ποιοι ακολούθησαν και ποιοι βρίσκονται ακόμη σε αναμονή. 

Παράλληλα ο ορισμός του Ζωγράφο (Αθηνών) για δεύτερη σερί αγωνιστική "ενίσχυσε" στο να βγάλουν τα συμπεράσματά τους αυτοί που θεωρούν ότι είναι τα… αποπαίδια. Και μην πείτε ότι ακόμη είναι αρχή και δεν ολοκληρώθηκε ο κύκλος των ορισμών, καθώς όλα έχουν τη σημασία τους. Αλλωστε δεν λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός;


Υ.Γ.: Ο Χριστόφορος Ζωγράφος (Αθηνών) είναι άξιος και από τα διαμάντια του χώρου της διαιτησίας. Αξίζουν συγχαρητήρια που έγινε περιφερειάρχης Αθηνών. Τα παραπάνω δεν έχουν σκοπό να θίξουν τον ίδιο αλλά βοηθούν στην εξαγωγή των απαραίτητων συμπερασμάτων.