Εναντίον τους οι ανακοινώσεις


Μέχρι τώρα η Σούπερ Λίγκα πλήρωνε από το ταμείο της ένας μέλος της ΚΕΔ, το οποίο όριζε τους ρέφερι, τους βοηθούς και τους παρατηρητές των αγώνων του πρωταθλήματός της. 

Από τη νέα σεζόν το ίδιο θα ισχύει και για τη Football League, η οποία όπως και η Σούπερ Λίγκα, θα καταβάλει την αμοιβή του πρώην διαιτητή, αν προτιμάτε παράγοντα της ΚΕΔ, ο οποίος θα επιλέγει τους διαιτητές για τα παιχνίδια της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Επαναλαμβάνουμε σε κάθε ευκαιρία ότι, μέσω των προσώπων που θα επιλέξουν, οι δυο λίγκες θα έχουν την ευθύνη των ορισμών, επειδή αυτό φωνάζουν από την ΕΠΟ. Οπως και να το κάνουμε είναι μια σημαντική αλλαγή. Η ΚΕΔ θα έχει έδρα την ομοσπονδία αλλά η τελευταία δεν θα ευθύνεται για το τι γίνεται στα δυο μεγάλα πρωταθλήματα.

Θα έχει ένα ενδιαφέρον αυτό, αναφορικά με το τι θα κάνουν οι ομάδες στις ανακοινώσεις τους. Θα στρέφονται εναντίον προσώπων που θα έχουν επιλέξει, αν όχι οι ίδιες, τουλάχιστον η πλειοψηφία της κάθε διοργανώτριας;  

Βέβαια, τόσο η Σούπερ Λίγκα, όσο και η μικρή λίγκα, ζητούν να έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν το μέλος της ΚΕΔ που εισηγήθηκαν, εφόσον υπάρχει μεγάλη πλειοψηφία.