Γιατί δεν ...υπάρχει η πρόταση Καλογιάννη για Σπυρόπουλο

Τον θέλουν όλες ή μόνο μια ομάδα της κατηγορίας;


Ανατροπή στην υπόθεση του μέλους της ΚΕΔ που θα αναλάβει τους ορισμούς της Φούτμπολ Λιγκ. Τελικά ο Αχαιός Γιώργος Σταθόπουλος έμεινε εκτός και σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της «μικρής λίγκας» Σπύρος Καλογιάννης πρότεινε τον Γιάννη Σπυρόπουλο (Φθιώτιδας) στον πρόεδρο της ΚΕΔ Γιώργο Καραμελίδη.

Κοινός παρανομαστής των Σταθόπουλου, Σπυρόπουλου η φιλία τους με τον Κώστα Παπασταμάτη, τον πρώην Αθηναίο διαιτητή που για ένα φεγγάρι είχε περάσει από επίσημο πόστο στην ΑΕΚ. Ο Παπασταμάτης έχει και εξοχικό στην Λαμία από όπου είναι η καταγωγή του.

Ουσιαστικά η πρόταση Καλογιάννη για Σπυρόπουλο δεν υπάρχει! Ο Κερκυραίος δεν είναι καν πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας αφού το νέο ΔΣ δεν έχει συγκροτηθεί ούτε έγιναν εκλογές για την συγκεκριμένη καρέκλα. 

Με ποιους προέδρους μίλησε ο Καλογιάννης για να προτείνει τον Σπυρόπουλο; Με όλους ή με έναν της κατηγορίας που και καλά θέλει να ελέγξει τα πάντα. Οι υπόλοιποι πρόεδροι της Φούτμπολ Λιγκ είναι κορόιδα να μην αντιδράσουν; Ο Σπυρόπουλος είναι έμπειρος στον χώρο της διαιτησίας, όμως εμείς δεν στεκόμαστε στο πρόσωπό του, άλλωστε δεν έχει ευθύνη αφού άλλος τον προτείνει. Ούτε μπορεί κάποιος να του καταλογίσει κάτι.

Επισημαίνουμε και το τονίζουμε στο ότι δεν υπάρχει απόφαση του ΔΣ της Φούτμπολ Λιγκ. Αν ήταν επιβεβαιωμένο ότι τον ήθελαν όλοι, τότε θα άλλαζαν πολλά.


Είναι πολλοί οι λόγοι που η ΕΠΟ πρέπει να πάρει την ευθύνη πάνω της.