Θα δει τα χάλια τους (ή αλλιώς μένουν μέχρι να φύγουν)



Με το… καλημέρα ο Χιου Ντάλας έχει δείξει ότι δεν αστειεύεται. Οσοι νομίζουν ότι οι διαιτητές και οι βοηθοί ξεκινούν από μηδενική βάση κάνουν μεγάλο λάθος. 

Ο Σκοτσέζος, ο οποίος πλέον είναι… άρχοντας της ελληνικής διαιτησίας, σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε να δει παιχνίδια διαιτητών που έχουν τιμωρηθεί πάνω από δυο φορές και παιχνίδια όπου πάρθηκαν προκλητικές αποφάσεις. Εννοείται ότι όλοι αυτοί θα ξεκινήσουν πιο πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους. Τα dvd θα τα παραλάβει την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Ντάλας θα δει ότι ο Θάνος σφύριξε ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1 και πήρε 8.4 αντί για 7.8 και πως μαζί με τους βοηθούς (Χαρίση, Πασχάλη) αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 3-0, όπως επίσης και ότι τιμωρήθηκε ή έχει χαμηλές βαθμολογίες τουλάχιστον στα μισά παιχνίδια του. Οι Θάνος, Χαρίσης, Πασχάλης τιμωρήθηκαν και οι τρεις, κάτι που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Ο ρέφερι πήρε 7.9, ο Χαρίσης 7.9 και ο Πασχάλης 7.8.

Επίσης, ο Ντάλας θα δει ότι ο Μάνταλος έκανε …δυο ημίχρονα να ξεκινήσει τον ημιτελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-0, το τι ακριβώς έγινε (με τα ψάρια, τα βεγγαλικά κτλ), όπως επίσης και τα πέναλτι που δεν έδωσε. Αν ήταν ευρωπαϊκό ματς ο ΠΑΟΚ ακόμη θα τιμωρούνταν!

Ο Σκωτσέζος θα δει και το… ναυάγιο του Κομίνη στο Αρης – ΠΑΟΚ 1-1.



Ελπίζουμε να μην πάθει σοκ από τα παραπάνω. Όμως, το σίγουρο είναι ότι οι διαιτητές (και οι βοηθοί) την… έβαψαν!