Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του

Πολλαπλά είναι να κέρδη της ΕΠΟ με την έλευση του Χιού Ντάλας. Η ομοσπονδία απέφυγε έναν μεγάλο πονοκέφαλο. Από την γκρίνια του κάθε προέδρου ένωσης που θα ήθελε να έχει λόγο στης αξιολογήσεις των διαιτητών και τα παράπονα, που έφταναν μέχρι και την δήθεν οργή, από αυτούς που θέλουν να κρύψουν τις αγωνιστικές αδυναμίες των ομάδων, διαλέγοντας τον εύκολο δρόμο, δηλαδή να τα ρίχνουν όλα στους διαιτητές.

Πλέον όλοι οι διαιτητές θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Σκωτσέζου, ειδικά αυτοί που αλλοίωσαν αποτελέσματα και έχουν τιμωρηθεί, είτε με καμπάνες (αν δεν ευλογούσαν το έργο της προηγούμενης ΚΕΔ) είτε με… χάδια, αν ήταν αγαπημένα παιδιά.  Φυσικά όποιος κάνει τα ίδια "έκτροπα" θα πάει σπίτι του τον Δεκέμβριο ενώ όσοι έκαναν πολλά λάθη στο προηγούμενο πρωτάθλημα επίσης θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Κανείς δεν θα μπορεί πλέον να πιέζει για να κρατηθούν διαιτητές του στον πίνακα, κανείς δεν θα μπορεί να πει κουβέντα στην ΚΕΔ και το προεδρείο της ΕΠΟ ότι τάχα είναι αδικημένος.

Να δούμε πλέον τι… καραμέλα θα βρουν αυτοί που έκαναν αντιπολίτευση με αιχμή την διαιτησία. Ηταν στείρα, θα γίνει… ξεραΐλα.


Για να το πούμε με απλά λόγια κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του ενώ όποιος δεν μπορεί πηγαίνει σπίτι του.