Ο Ντάλας αρχιδιαιτητής, αναπληρωτής πρόεδρος ο Καλύβας

Εμεινε και ο Μπριάκος αλλά σε νέο πόστο. Νέα πρόσωπα στην ΚΕΔ οι Σωμαρακάκης, Γκρούτσης. Τέλος οι Δούρος, Τσαχειλίδης.


Από την Σκωτία είναι ο αρχιδιαιτητής, δηλαδή το μέλος της ΚΕΔ που αναλαμβάνει όχι μόνο τους ορισμούς της Σούπερ Λίγκας αλλά και της Φούτμπολ Λιγκ. Για αυτή την θέση το ΔΣ της ΕΠΟ αποφάσισε να επιλέξει τον Χιού Ντάλας, χωρίς όμως να διαρρεύσει το ποσό που θα δοθεί για την πρόσληψή του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι την αμοιβή του θα την καταβάλει η ΕΠΟ και όχι οι δυο λίγκες! 

Την σχετική πρωτοβουλία ανέλαβε ο πρόεδρός της Γιώργος Σαρρής, καθώς έβλεπε ότι οι δυο λίγκες δεν είχαν διάθεση να… συνεργαστούν. Με την έλευση του Ντάλας, ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ,ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική διαιτησία.

Στην ΚΕΔ έμεινε ο Δημήτρης Καλύβας, ο οποίος αναβαθμίζεται και θα είναι ο νέος αναπληρωτής πρόεδρος. Ο δε Θανάσης Μπριάκος θα αναλάβει πόστο διοίκησης και ανάπτυξης διαιτησίας. Νέα μέλη της ΚΕΔ είναι οι Φραγκίσκος Σωμαρακάκης (Αθηνών) και Δημήτρης Γκρούτσης (Κορίνθου).
Όπως έχουμε ξαναγράψει πρόεδρος της ΚΕΔ παρέμεινε ο Γιώργος Καραμελίδης.

Ο Χιου Ντάλας είναι 56 ετών και κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει παρουσία σε Παγκόσμια Κύπελλα, Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και σε πολλά ευρωπαϊκά παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ και ΟΥΕΦΑ.


Ήταν μάλιστα ο «άρχοντας» του τελικού του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 1999, ενώ έχει σφυρίξει και στην Ολυμπιάδα του 1996. Έχει επίσης διατελέσει και υπεύθυνος διαιτησίας στην Σκωτία.