ΕΠΟ: Ντόμινο σε όλο το προεδρείο!

Αναπληρωτής πρόεδρος ο Γιώργος Βούρβαχης, ταμίας ο κολητός του Βαρούχα, Παναγιώτης Δημητρίου και β’ αντιπρόεδρος ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου. Δεν αξιοποιείται ο έμπειρος Αρης Σταθόπουλος.


Αλλαγές στο προεδρείο αναμένεται να αποφασίσει το ΔΣ της ΕΠΟ που συνεδριάζει στις 11.30 την Τετάρτη. Είναι χαρακτηριστικό ότι κανείς, πλην φυσικά του Γιώργου Σαρρή, δεν μένει στην θέση του. Με δυο λόγια έχουμε… κατάσταση ντόμινο.

Αναπληρωτής πρόεδρος: Η εισήγηση θα είναι το πόστο να αναλάβει ο Γιώργος Βούρβαχης, ο οποίος αναβαθμίζεται σημαντικά, καθώς κατείχε την θέση του β’ αντιπροέδρου. Ενδιαφέρον για την θέση έχει εκδηλώσει και ο Γιάννης Οικονομίδης, όμως δεν έχει τύχη, ακόμη και αν θέσει υποψηφιότητα.

Α’ Αντιπρόεδρος: Η θέση εξ οφίτσιο ανήκει στην Σούπερ Λίγκα. Για πρώτη φορά μέρος στο ΔΣ της ΕΠΟ θα πάρει ο πρόεδρός της Δημήτρης Αγραφιώτης, ο οποίος διαδέχθηκε τον Γιάννη Μώραλη.

Β’ Αντιπρόεδρος: Στην θέση αυτή θα πάει, αντί του Γιώργου Βούρβαχη, ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου. Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι θα είναι απλό μέλος, όμως να που, αν επιβεβαιωθούν οι πηγές μας, θα γίνει η έκπληξη και θα παραμείνει στο προεδρείο.

Γ’ Αντιπρόεδρος: Ο Μάνος Γαβριηλίδης είναι ο μεγάλος χαμένος της υπόθεσης. Η αναδιάρθρωση του προεδρείου γίνεται λόγω της παραίτησης του Παπακωνσταντίνου από την θέση του αναπληρωτή προέδρου, όμως ο Θρακιώτης παράγοντας μένει εκτός και υποβιβάζεται σε απλό μέλος! Την θέση του θα πάρει ο Βαγγέλης Τοπολιάτης, ο οποίος ήταν ταμίας της ομοσπονδίας.

Ταμίας: Για πρώτη φορά στο προεδρείο μπαίνει ο Παναγιώτης Δημητρίου. Είναι μια από τις εκπλήξεις και είναι κολλητός του Βαρούχα, ο οποίος εμφανίστηκε και στο φιλικό Παναθηναϊκός – Ατρόμητος. Να σημειώσουμε ότι η κόρη του εργάζεται στην ομοσπονδία, συγκεκριμένα στην διεύθυνση διαιτησίας. Δυναμώνει η οικογένεια Δημητρίου.

Αναπληρωτής ταμίας: Ο Γιώργος Καραμελίδης παραμένει και πρόεδρος της ΚΕΔ, γίνεται και αναπληρωτής ταμίας. Αυτός που φεύγει είναι ο Κώστας Γκίτσιος.

Συμπεράσματα: Οι μόνοι που φεύγουν είναι οι Γαβριηλίδης, Γκίτσιος. Νέα πρόσωπα είναι οι Δημητρίου, Καραμελίδης. Ολοι οι άλλοι μετακινούνται. Κανονικά η ΕΠΟ θα έπρεπε να αξιοποιήσει τον Αρη Σταθόπουλο, επειδή πρόκειται για έμπειρο παράγοντα και θα μπορούσε να προσφέρει.


-Τα παραπάνω είναι η εισήγηση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής.