Η Τουρκία "φώναξε" τα ψέματα των Φρόιντφελντ, Μάνταλου, Μπαλτάκου για τους ξένους διαιτητές - Ηρθε σε συνεννόηση με την UEFA και θα ορίζει VAR από πέντε μεγάλες χώρες


Το ψέμα έχει κοντά πόδια σύμφωνα με τη λαϊκή ρήση και αυτό επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά, με αποτέλεσμα να εκτεθούν (ξανά) ο πρόεδρος της ΚΕΔ Πίτερ Φρόιντφελντ και ο αναπληρωτής πρόεδρός της Σταύρος Μάνταλος. Το… χαστούκι, πείτε το και επιβεβαίωση ότι είναι ανίκανοι, έρχεται από τη Τουρκία, η οποία τους βάζει τα γυαλιά καθώς ήρθε σε συνεννόηση με την UEFA και θα ορίζει ξένους διαιτητές VAR από πέντε μεγάλες χώρες.

Πιο συγκεκριμένα η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι από την 32η αγωνιστική της Süper Lig και μέχρι το τέλος της σεζόν θα ορίζονται ξένοι διαιτητές VAR σε κρίσιμα παιχνίδια. Γίνεται αντιληπτό ότι και στη γειτονική χώρα έχουν προβλήματα με άθλιες διαιτησίες.

Με αφορμή τα πολλά διαιτητικά λάθη η TFF τόνισε ότι ήρθε σε συνεννόηση με την UEFA για την εξεύρεση ξένων διαιτητών και με την αρωγή της UEFA συμφώνησε αμέσως με πέντε χώρες. Εννοείται ότι πρόκειται για τις χώρες που έχουν κορυφαία πρωταθλήματα όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Γερμανία, η Ολλανδία και η Πορτογαλία, οι οποίες αποδέχθηκαν την πρόταση της TFF.

Εδώ μας έχουν γεμίσει με αφηγήματα. Ο Μπαλτάκος δήλωσε ότι οι ξένοι διαιτητές δεν έρχονται επειδή τους βρίζουν (σ.σ. αν συνέβαινε αυτό θα τα έγραφαν στα φύλλα αγώνων). Οι δε Φρόιντφελντ, Μάνταλος υποστηρίζουν ότι η UEFA δεν αφήνει τους ελίτ διαιτητές να ταξιδεύουν λόγω Euro, ναι, για να μην πάθους υπερκόπωση! Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν τους βοηθά η UEFA, όμως δεν παραιτούνται.

 

 

Σχόλια