Επεφταν για πέναλτι οι παίκτες της ΑΕΚ, δεν ξεγελάστηκε ο Μανούχος


SUPER
LEAGUE 2023/24

PLAY OFFS

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 14 Απριλίου 2024

ΑΕΚ-ΑΡΗΣ 2-0

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαΐας),

Φωτόπουλος (Αθηνών)

4ος: Βεργέτης (Αρκαδίας)

VAR: Μπλανκ (Ολλανδία)

ΑVAR: Κόλλιας (Ηπείρου)

Παρατηρητής: Κύρκος (Θεσπρωτίας)

 

5-6': Ο Σαβέιρο διαμαρτυρήθηκε για φάουλ που του έγινε από τάκλιν του Βίντα, ενώ ο διαιτητής έδωσε πλάγιο άουτρ, στην συνέχεια διαμαρτυρήθηκε και ο Βερστράτε του Άρη και του υπέδειξε κίτρινη κάρτα, γι'αυτό υπήρξαν και έντονες διαμαρτυρίες από τον προπονητή Άκη Μάντζιο.

28': Σωστά ο Μεϊντανάς υπέδειξε οφσάιντ τον Ανσαριφάρντ του Άρη όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (απομάκρυνση της μπάλας από αμυντικό).

33': Υπήρξε πέσιμο του Ελίασον της ΑΕΚ στην περιοχή του Άρη, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (τον Ολλανδό Μπλανκ) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Μανούχου, υπήρξε μια ελαφριά επαφή του Μαρτίν Μοντόγια στον Ελίασον που κρίνεται φυσιολογική.

35': Υπήρξε πέσιμο του Πινέδα της ΑΕΚ στην περιοχή του Άρη, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Μανούχου, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό, ο Ρόουζ του Άρη έπαιξε καθαρά την μπάλα.

68': Ο Μεϊντανάς υπέδειξε οφσάιντ τον Πόνσε της ΑΕΚ, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

ΑΕΚ:

34' Αλεξάντερ Κάλενς

60' Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

Άρης:

6' Μπίργκερ Βερστράτε

20' Κίκε Σαβέριο

49' Γιάκουμπ Μπράμπετς

73' Βαλεντίνο Φατόρε

86' Μόουζες Οντουμπάτζο


Σχόλια