Πολλές φάσεις για τον Φωτιά, πέτυχε σε δύσκολο παιχνίδι


SUPER LEAGUE 2023/24

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAYOUTS

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας),

Τζιουβάρας (Κοζάνης)

4ος: Πουλικίδης (Δράμας)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

AVAR: Σινιοράκης (Χανίων)

Παρατηρητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

9': Σωστά ο Τζιουβάρας υπέδειξε οφσάιντ τον Βέργο του Ατρομήτου.

24': Υπήρξε πέσιμο του Βέργου του Ατρομήτου έπειτα από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού Τσάβες, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Κουμπαράκης) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Φωτιά, ο Τσάβες έδιωξε με την γροθιά του την μπάλα και ο Βέργος στην προσπάθεια του να κάνει κεφαλιά υπήρξε σύγκρουση, χωρίς να υπάρχει κάτι το αντικανονικό.

55': Υπήρξε πέσιμο του Ασεβέδο του Ατρομήτου στην περιοχή του Παναιτωλικού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από τον Κουμπαράκη και συμφώνησε σωστά με την απόφαση του Φωτιά, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό. Υπήρξαν αψιμαχίες στην συνέχεια μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων για το πέσιμο αυτό του παίκτη του Ατρομήτου.

60': Κακώς ο Τζιουβάρας υπέδειξε κόρνερ υπέρ του Παναιτωλικού, ενώ έπρεπε άουτ υπέρ του Ατρομήτου, (υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες στην απόφαση του βοηθού)

62': Σωστά ο Νικολαϊδης υπέδειξε οφσάιντ τον Βέργο του Ατρομήτου, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

67: Σωστά ο Νικολαϊδης υπέδειξε οφσάιντ τον Βέργο του Ατρομήτου.

87': Κακώς ο ρέφερι δεν σφύριξε φαουλ υπέρ του Ατρομήτου, όταν ο Χατζηθεοδωρίδης μάρκαρε αντικανονικά τον Κούντε, ενώ στην συνέχεια ο Κούντε εκνευρίστηκε και μάρκαρε ριψοκίνδυνα τον Χατζηθεοδωρίδη και ο διαιτητής τον απέβαλε σωστά με δεύτερη κίτρινη κάρτα, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για αυτή την απόφαση του.

89': Ο Φωτιάς απέβαλε από τον πάγκο του Παναιτωλικού τον αξιωματούχο (Νίκο Λεκατσά).

90+4': Οι παίκτες του Ατρομήτου ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Αντζιέλσκι στην περιοχή του Παναιτωλικού, όμως η φάση ήταν ως μη γενομένη, αφού ο διαιτητής είχε σφυρίξει έμμεσο φάουλ σε βάρος του που είχε προηγηθεί, καθώς είχε σηκώσει το πόδι του επικίνδυνα στο πρόσωπο του αντιπάλου του (σωστά δεν του υπέδειξε και κίτρινη κάρτα, αφού δεν υπήρξε επαφή στο πρόσωπο του αντιπάλου του). Υπήρξαν αψιμαχίες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων για το πέσιμο του Αντζιέλσκι και ο διαιτητής υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Χατζηθεοδωρίδη.

90+6': Ο Φωτιάς σωστά απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ταμπίτζε για αντικανονική χρήση του χεριού του με ριψοκίνδυνο τρόπο στο πρόσωπο του αντιπάλου του.

90+8': Σωστά ο Νικολαϊδης υπέδειξε οφσάιντ τον Βαλένσια του Ατρομήτου όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, (απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας).

 

Κίτρινες κάρτες:

Παναιτωλικός:

29' Φακούντο Πέρες

34' Γιώργος Λιάβας

47' Τζεμάλ Ταμπίντζε

90+4' Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης

90+6' Τζεμάλ Ταμπίντζε (2η)

Ατρόμητος:

11' Αντρέας Κούεν

32' Πιερ Κούντε

60' Λούκας Ασεβέδο

72' Κυριάκος Κιβρακίδης

87' Πιερ Κούντε (2η)

 

Σχόλια